Σεβιγιάνος και με τη βούλα ο Μοντέλα (pics)

Σεβιγιάνος και με τη βούλα ο Μοντέλα (pics)

Ο Βιτσένζο Μοντέλα κλήθηκε να καλύψει το κενό του Εδουάρδο Μπερίσο στον πάγκο της Σεβίλλης, με τους Ανδαλουσιάνους να τον παρουσιάζουν και επίσημα.

Ο Βιντένζο Μοντέλα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Σεβίλλης. Ο Ιταλός κόουτς σε δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του από τους Σεβιγιάνους εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενο και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία που του έδωσε.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη Σεβίλλη για την απίστευτη ευκαιρία να έρθω εδώ. Θα ήθελα να μάθω το πνεύμα αυτής της πόλης και της ομάδας. Ο στόχος μου είναι να κερδίσω περισσότερα ως προπονητής και αυτός είναι ο σύλλογος μέσω του οποίου μπορώ να εκφράσω τις ιδέες μου. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Όταν έπαιξα εδώ με τη Φιορεντίνα, αγάπησα το γήπεδο και το σύλλογο. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφη για όλους μας που αγωνιζόμαστε εδώ».

Όσο για την απόδοση της ομάδας μέχρι τώρα, είπε: «Δεν είχα την ευκαιρία να δω τα τελευταία παιχνίδια, αλλά είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω, γιατί θέλω να δω τι συνέβη στις τελευταίες εβδομάδες. Νομίζω ότι η Σεβίλλη πρέπει να παίξει με το πνεύμα, με πάθος. Αυτό θα είναι ο πρώτος μου στόχος»

Στη συνέχεια μίλησε και για τον Ενζονζί και φυσικά τον βοηθό του Έντσο Μαρέσκα: «Σκοπός μου είναι να μιλήσω με τον Ενζονζί, είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Δεν έχουμε συζητήσει για τα μεταγραφικά, αλλά είμαστε οικογένεια και θα πάρουμε από κοινού τις σημαντικές αποφάσεις. Όσον αφορά τον Έντσο είναι μέρος της ιστορίας του συλλόγου και τυγχάνει σεβασμού και στην Ιταλία. Μου δίνει τόσο μεγάλη βοήθεια στην επικοινωνία μου με τον σύλλογο και τον κόσμο, αλλά υπόσχομαι ότι θα μάθω Ισπανικά».

Όσο για το ποδόσφαιρο που θα ήθελε να αποδώσει η ομάδα; «Μου αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο,το ομαδικό πνεύμα, το πάθος που πρέπει να πηγάζει μέσα από κάθε παίκτη … Νομίζω ότι αν προσπαθήσουμε να παίξουμε έτσι ποδόσφαιρο είναι πιο εύκολο να κερδίσουμε».

https://twitter.com/SevillaFC/status/947066762528526337

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ