Ρεάλ Μαδρίτης- Σεβίλλη 2-1 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης- Σεβίλλη 2-1 (vid)

H Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε δύσκολα της Σεβίλλης με σκορ 2-1 με πρωταγωνιστή τον Κασεμίρο (2 γκολ) και πήγε στο +3 από την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης για την 20η αγωνιστική της La Liga και πάτησε κορυφή, στο +3 από την Μπαρτσελόνα (με ματς περισσότερο).

Πρωταγωνιστής των «Μερένγκες» ήταν ο Λούκας Κασεμίρο που σημείωσε δύο γκολ, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Λουκ Ντε Γιονγκ με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής. Διαμαρτύρονται οι «νερβιονένσες» για γκολ του Ντε Γιονγκ στο 32′, που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Γκούντελι στον Μιλιτάο παρά την υπόδειξη VAR.

Διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τη Σεβίλλη να μην μπορεί να πάρει βαθμό στο «Μπερναμπέου» από το 2008! (3-4 τότε είχαν νικήσει οι Ανδαλουσιανοί).

Στο αγωνιστικό σκέλος οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31′ με εξαιρετική κεφαλιά του Ντε Γιονγκ στοπ «παραθυράκι» του Κουρτουά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Γκούντελι.

Το πρώτο μέρος τελείωσε 0-0, αλλά στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν λογαριασμό με εξαιρετική συνεργασία Γιόβιτς- Κασεμίρο και όμορφο τελείωμα του Βραζιλιάνου στο 57′.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε σε 1-1 για την Σεβίλλη με εξαιρετικό πλασέ, αλλά η απάντηση της ομάδας του Ζιντάν ήταν άμεση. Ο Κασεμίρο εκμεταλλεύτηκε το κενό της άμυνας των Σεβιγιάνων και με κεφαλιά έγραψε το τελικό 2-1.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους Μαδριλένους να παίρνουν μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Μιλιτάο, Μαρσέλο (71′ Μεντί), Μόντριτς, Κασεμίρ, Κρόος, Λούκας, Γιόβιτς (62′ Μπενζεμά), Ροτντίγκο (62′ Βινίσιους)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Χεσούς Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα (80′ Ρόνι Λόπεθ), Φερνάντο, Κούντελι, Φράνκο Βάθκεθ (75′ Όλιβερ Τόρες), Ελ Χανταντί (66′ Εν-Νεσιρί), Ντε Γιόνγκ

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ