Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-0

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα 1-0

Λίγο έλειψε να την «πατήσει» η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Γρανάδα αλλά ο Λιονέλ Μέσι έδωσε για ακόμη μία φορά τη λύση και η εποχή Σετιέν ξεκίνησε με το δεξί για τους Καταλανούς που επικράτησαν με 1-0 και έπιασαν ξανά τη Ρεάλ στην κορυφή.

Στο ντεμπούτο του Κίκε Σετιέν στον πάγκο, η Μπαρτσελόνα ήθελε ένα άνετο βράδυ και μια εύκολη νίκη κόντρα στην Γρανάδα ώστε να συνεχίσει μαζί με τη Ρεάλ στην κορυφή της La Liga. Τελικά οι «μπλαουγκράνα» κρατάνε μόνο τους τρεις βαθμούς από την πολύ δύσκολη επικράτηση με 1-0 χάρη στο γκολ του Λιονέλ Μέσι σε ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί τακτικά και λύγισαν όταν έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σάντσες.

Η Μπαρτσελόνα με τους Γκριεζμάν και Φατί να πλαισιώνουν τον Μέσι στην επίθεση αφού ο Σουάρες είναι στα πιτς για τους επόμενους μήνες, δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει φάσεις αν και ήταν γενικά ορεξάτη. Κυρίως απείλησε από κάποια στημένα του Μέσι με τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι να ανήκει πάντως στην Γρανάδα. Στο 66′ ο Ετεκί σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Τερ Στέγκεν που γλίτωσε από το 0-1.

Τρία λεπτά μετά ο Σάντσες αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Μέσι ο οποίος στο 76′ έδωσε τη λύση ύστερα από υπέροχη ομαδική προσπάθεια. Γκριεζμάν και Βιντάλ έκρυψαν την μπάλα με τακουνάκια, ο Χιλιανός την έστρωσε για τον Αργεντινό που με πλασέ μέσα από την περιοχή σκόραρε για 16η σερί σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα κι έκανε το 1-0 λυτρώνοντας την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Σέρχι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς (71 Πουτς), Βιδάλ (83’ Αρτούρ), Μπούσκετς, Μέσι, Φάτι (79’ Κάρλες Πέρεθ), Γκριεζμάν

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Βίκτορ Ντίαθ, Χερμάν Σάντσεθ, Φουλκιέ, Ντουάρτε, Βαντίγιο (66’ Πουέρτας), Αζεέζ (56’ Γιάνχελ Ερέρα), Γκοναλόν, Ετεκί (72’ Μαρτίνεθ), Ματσίς, Κάρλος Φερνάντεθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ