Ισπανική αποκάλυψη: «Η Βαλένθια ρώτησε για τον Σολδάνο»! (pic)

Ισπανική αποκάλυψη: «Η Βαλένθια ρώτησε για τον Σολδάνο»! (pic)

Ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια ρώτησε την τιμή του Φράνκο Σολδάνο, όπως αποκάλυψε Ισπανός δημοσιογράφος!

«Μπάσιμο» της Βαλένθια για τον Φράνκο Σολδάνο!

Ο δημοσιογράφος Αλεξ Σιλβέστρε, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της διάσημης εκπομπής αθλητικών αποκαλύψεων «El Chiringuito», αποκάλυψε ότι o τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, Θέσαρ Σάντσεθ συναντήθηκε με τους ατζέντηδες του Φράνκο Σολδάνο προκειμένου να διαπραγματευτεί τον δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Αργεντινού φορ.

Η οψιόν του ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό, θα κυμαίνεται στα 3-5 εκατ. ευρώ, ενώ περαιτέρω πληροφορίες θα δοθούν τις επόμενες μέρες, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Σολδάνο να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι παραχωρήθηκε δανεικός από τους Ερυθρόλευκους στην Μπόκα Τζούνιορς για 18 μήνες, αλλά δεν έχει πείσει με την απόδοσή του τους «Γενοβέζους».

Ο 25χρονος στράικερ φέτος έχει αγωνιστεί με την Μπόκα μόλις σε 6 ματς, έχοντας 531 λεπτά συμμετοχής, ενώ πρόσφατα προκάλεσε το ενδιαφέρον της Βέλεζ, ομάδας του πρώην Αργεντινού στόπερ, Γκάμπριελ Χάιντσε.

Οι «νυχτερίδες» διαθέτουν στη γραμμή κρούσης τους Γκαμεϊρό, Σομπρίνο και Ροντρίγκο, αλλά ίσως προκύψει ενδεχόμενο πώλησης του δεύτερου στην Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να θέλουν να ενισχυθούν μετά την απώλεια του Λουίς Σουάρες.

Όλο αυτό το «ντόμινο» λοιπόν ίσως οδηγήσει στη μεταγραφή του Σολδάνο στην Βαλένθια, με τους Πειραιώτες να «καρπώνονται» ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ