Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1

H Ρεάλ Μαδρίτης πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βαγιαδολίδ με 1-0 και σκόρερ τον Νάτσο και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν άφησε το δώρο της Βαλένθια να πάει χαμένο και με μια κυνική εμφάνιση πέρασε από την έδρα της Βαγιαδολίδ με 1-0 και πλέον είναι μόνη πρώτη. Η Βασίλισσα απέδρασε από μια δύσκολη έδρα με γκολ του Νάτσο στο δεύτερο ημίχρονο και είναι στο +3 από την Μπαρτσελόνα.

Οι Μαδριλένοι επεδίωξαν να δώσουν τον ρυθμό από την αρχή, αλλά δεν τα κατάφεραν στο πρώτο 45λεπτο, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν άριστα στημένη από τον Σέρχιο Γονθάλεθ και απέτρεπε κάθε προσπάθεια της Ρεάλ να γίνει απειλητική για την εστία του Τζόρντι Μασίπ. Στο 12ο λεπτό σκόραρε με τον Κασεμίρο όμως ακυρώθηκε σωστά μετά από χρήση του VAR.

Στο δεύτερο μέρος οι μερένχες έχασαν αρκετές ευκαιρίες με Μπενζεμά και Ροντρίγκο, αλλά αυτός που έδωσε εντέλει τη λύση ήταν ένας απρόσμενος ήρωας. Συγκεκριμένα, στο 78′, μετά από κόρνερ και διώξιμο της άμυνας, ο Τόνι Κρόος βρήκε τον Νάτσο μέσα στην περιοχή και αυτός με κεφαλιά σκόραρε δίνοντας 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.

Βαγιαδολίδ (Σέρχιο Γονθάλεθ): Μασίπ – Αντονίτο, Σαλίσου, Κίκο Ολίβας, Χοακίν, Ραούλ Γαρθία – Αλκαράθ, Μίτσελ (58′ Τόνι Βίγια), Σαν Εμετέριο (81′ Δε λα Φουέντε) – Γουαρδιόλα, Ουνάλ (76′ Όσκαρ Πλάνο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά – Νάτσο, Βαράν, Ράμος, Μεντί – Μόντριτς (88′ Βαλβέρδε), Καζεμίρο, Κρόοζ – Ροδρίγο (90’+3′ Γιόβιτς), Μπενζεμά, Ίσκο (73′ Λούκας Βάθκεθ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ