Ο Μπαπέ «πανηγύρισε» τη νίκη της Ρεάλ επί της Ατλέτικο (pic)

Ο Μπαπέ «πανηγύρισε» τη νίκη της Ρεάλ επί της Ατλέτικο (pic)

Ένα... like του Μπαπέ στάθηκε αρκετό για να «φουντώσει» τα σενάρια που τον θέλουν να μετακομίζει το επόμενο καλοκαίρι στη Μαδρίτη.

Νέα πνοή στα σενάρια που τον συνδέουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε ο Κίλιαν Μπαπέ. Είναι κοινό μυστικό πως ο Γάλλος αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο των «Μερένχες» για το επόμενο καλοκαίρι και η αλήθεια είναι πως ο άσος της Παρί δεν κάνει και πολλά για να…ρίξει τους τόνους.

Μάλιστα, η τελευταία του δραστηριότητα στα social media φούντωσε και πάλι της φήμες που τον θέλουν να αγωνίζεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη νέα σεζόν, καθώς ο 21χρονος φαίνεται πως χαίρεται ιδιαίτερα με τις αγωνιστικές επιτυχίες της «βασίλισσας».

Συγκεκριμένα, ο Μπαπέ πάτησε like σε μια ανάρτηση του άσου της Ρεάλ, Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ανέβασε φωτογραφία με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ατλέτικο, γράφοντας παράλληλα ότι στη Μαδρίτη υπάρχει μόνο μία ομάδα.

Αυτή η κίνηση στάθηκε αρκετή για να φουντώσουν και πάλι οι φημολογίες για το… φλερτ ανάμεσα στο επιθετικό των Παριζιάνων και του ισπανικού συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ