Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1

Η Σοσιεδάδ δεν έμεινε απλώς στη μεγάλη νίκη - πρόκριση στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αφού παρουσιάστηκε εξίσου σοβαρή και στο ντέρμπι των Βάσκων απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας με σκορ 2-1.

Η Σοσιεδάδ βρίσκεται σε φόρμα και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Έπειτα από την τεράστια νίκη που πανηγύρισε κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Κυπέλλου, οι Βάσκοι έστρεψαν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα και στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ Ισάακ που ξεχώρισε με την εμφάνισή του, οι Βάσκοι πήραν τη νίκη με σκορ 2-1 και σκαρφάλωσαν στην 7η θέση της βαθμολογίας. Το γκολ άνοιξε στο 65′ ο Πόρτου με τον Ινιάκι Γουίλιαμς να ισοφαρίζει προσωρινά, περίπου έξι λεπτά αργότερα.

Το αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83′ ο υψηλόσωμος Σουηδός επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετρώντας 3 γκολ στα τελευταία δυο ματς (2 γκολ πέτυχε στο Μπερναμπέου).

Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Θαλδούα, Μουνιόθ, Μερίνο, Γκεβάρα, (77’ Ελουστόνδο) Πόρτου, Σανγκάλι (59’ Γιανουζάι), Ζοσέ (54’ Ισάκ), Ογιαρθάμπαλ

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γεράι, Νούνιεθ, Μπαλενθιάγα, Κάπα, Μπενιάτ (62’ Ντάνι Γκαρσία), Σαν Χοσέ, Κόντρο (46’ Μουνιαΐν), Λέκουε, Ιμπάι Γκόμεθ, Βιγιαλίμπρε (55’ Ουίλιαμς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ