Διπλό για τη Μπαρτσελόνα, 3-2 την Μπέτις (vid)

Διπλό για τη Μπαρτσελόνα, 3-2 την Μπέτις (vid)

Ο Μέσι δημιουργούσε αφειδώς, οι συμπαίκτες του εκτελούσαν και η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-2 της Μπέτις στην Ανδαλουσία.

Δύο φορές πήρε προβάδισμα η Μπέτις, ισάριθμες αντέδρασε η Μπαρτσελόνα και έφυγε νικήτρια από την Ανδαλουσία με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κανάλες, μετά από χέρι του Λανγκλε.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι «μπλαουγκράνα» ισοφάρισαν όταν ο Μέσι πάσαρε στον Ντε Γιόνγκ και αυτός σκόραρε με πλασέ. Οι «μπέτιγκος» προηγήθηκαν εκ νέου στο 26′ με σουτ του Φεκίρ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ξανά με προβολή του Μπούσκετς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μέσι.

Οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα στο 67′, με τον Μέσι να δημιουργεί ξανά εκτελώντας φάουλ και τον Λενγκλέ να σκοράρει με κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 2-3. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Φεκίρ στο 76′ και του Λενγκλέ στο 80′.

Με το «διπλό» στο «Βιγιαμάριν», η Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο της Πριμέρα, Ρεάλ Μαδρίτης.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρόμπλες, Μαντί, Μπάρτρα, Καρβάλιο (69’ Χοακίν), Κανάλες, Έμερσον, Αλενιά, Μορένο, Ροντρίγκες (87’ Τέγιο), Φεκίρ, Ιγκλέσιας (61’ Μορόν)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:  Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Φίρπο (57’ Αρτούρ), Σεμέδο, Λανγκλέ, Ουμτιτί, Βιδάλ (57’ Άλμπα), Ντε Γιονγκ, Μπούσκετς, Μέσι, Γκριεζμάν (89’ Ράκιτιτς)

https://www.youtube.com/watch?v=bs9EdcRG0F0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ