Ντεμπελέ: Πιο πολλά είναι τα ματς που χάνει από αυτά που παίζει στην Μπαρτσελόνα (Pic)

Ντεμπελέ: Πιο πολλά είναι τα ματς που χάνει από αυτά που παίζει στην Μπαρτσελόνα (Pic)

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ χάνει τη σεζόν για την Μπαρτσελόνα και οι αριθμοί του δείχνουν ότι πιο συχνά είναι τραυματίας παρά παίζει.

Το καλοκαίρι του 2017 η Μπαρτσελόνα δαπάνησε περίπου 150 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) για να αποκτήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την Ντόρτμουντ και 2,5 χρόνια μετά, ο Γάλλος όχι μόνο δεν έχει κάνει απόσβεση αλλά μάλλον κάνει τους ανθρώπους των Καταλανών να μετανιώνουν πικρά για τα χρήματα που ξόδεψαν.

Την Τρίτη έγινε γνωστό ότι ο 22χρονος άσος υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν με την επιστροφή του να υπολογίζεται με το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Είτε πρόκειται για ατυχία που τον κυνηγά και τραυματίζεται συχνά είτε φταίει ο ίδιος με τη ζωή που κάνει (δεν είναι λίγα τα εξωγηπεδικά του καμώματα), το πρόσημο της παρουσίας του στους «μπλαουγκράνα» αυτά τα 2,5 χρόνια μόνο θετικό δεν είναι.

Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που ήρθε στο φως με αφορμή το νέο τραυματισμό του δείχνει πως τα παιχνίδια στα οποία έχει αγωνιστεί, είναι λιγότερα από αυτά που έχασε και θα χάσει αν συμπεριλάβουμε τα εναπομείναντα για τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Ντεμπελέ έχει παίξει σε 74 ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, μετρώντας 19 γκολ και 17 ασίστ ενώ έχει ήδη χάσει 65 ματς.

Αν μάλιστα υπολογίσουμε τα 15 ματς που μένουν στη La Liga φέτος και θα τα χάσει φυσικά όλα, ξεπερνάνε τον αριθμό των συμμετοχών του και χωρίς να προσθέσουμε τα παιχνίδια για το Champions League όπου θα είναι έστω δύο (με τη Νάπολι για τους «16» της διοργάνωσης). Σε συνδυασμό και με τον τραυματισμό του Σουάρες, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην επίθεση πλέον καθώς έχει μείνει ουσιαστικά μόνο με τους Μέσι, Γκριεζμάν και Φατί και θα χρειαστεί υπέρβαση για να πετύχει τους στόχους της.

Played: 74Missed: 65—and countingOusmane Dembele has had it rough 🤕

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ