Ο Ζιντάν τραυματίστηκε στο πρόσωπο από τάκλιν παίκτη της Θέλτα (vid, pics)

Ο Ζιντάν τραυματίστηκε στο πρόσωπο από τάκλιν παίκτη της Θέλτα (vid, pics)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν εκτός από την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης με την 17η της βαθμολογίας Θέλτα, είχε να διαχειριστεί και το τάκλιν του παίκτη των «Γαλιθιάνων», Ζόσεφ Αϊντού, από το οποίο τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» δύο πολύτιμους βαθμούς, μένοντας στην εντός έδρας ισοπαλία με την Θέλτα (2-2).

Η ομάδα του Όσκαρ Γκαρθία παρότι είδε την «βασίλισσα» να ανατρέπει το υπέρ της προβάδισμα (από 0-1 σε 2-1), δεν πτοήθηκε και με γκολ του Σάντι Μίνα πέντε λεπτά πριν το τέλος, έφυγε με έναν σπουδαίο βαθμό.

Στο 61ο λεπτό όμως εκτυλίχθηκε η φάση της αναμέτρησης. Ο παίκτης της Θέλτα, Ζόσεφ Αϊντού, προσπάθησε να σώσει την κατοχή της ομάδας του, αλλά η μπάλα βγήκε έξω από πλάγια γραμμή στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στην υπερπροσπάθειά του να φτάσει στην μπάλα, όμως, έκανε ένα μεγαλοπρεπέστατο τάκλιν στον προπονητή των γηπεδούχων, Ζινεντίν Ζιντάν, την ώρα που ο Γάλλος προσπαθούσε να δώσει οδηγίες στους παίκτες του.

Αυτό που πρόσεξαν οι περισσότεροι ήταν η… πτώση του «Ζιζού». Μόνο που οι «τάπες» του παπουτσιού του Αϊντού βρήκαν στο πρόσωπο τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το χτύπημα πάντως δεν αποδείχθηκε σοβαρό, με τον Ζιντάν μάλιστα να σηκώνεται αμέσως, με τη βοήθεια του αμυντικού της Θέλτα, αντιμετωπίζοντας το σκηνικό με… χαμόγελο.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ