Μπαρτσελόνα: Νέα στοιχεία «καίνε» τον Μπαρτομέου για το σκάνδαλο με τα social media

Μπαρτσελόνα: Νέα στοιχεία «καίνε» τον Μπαρτομέου για το σκάνδαλο με τα social media

Επίσημα έγγραφα αποδεικνύουν τη σύνδεση του πρόεδρου της Μπαρτσελόνα με εταιρεία που τον προωθούσε μέσω social media και παράλληλα... έκανε πόλεμο εναντίον των αντιπάλων του, αλλά και ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα.

Όπως υποστηρίζει ο ραδιοφωνικός σταθμός  «Cadena Ser», στην κατοχή του υπάρχουν επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν πως ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπρτομέου, είχε υπογράψει συμβόλαιο με την περιβόητη I3 Ventures.

Εταιρεία η οποία ανέλαβε μέσω ψεύτικων προφίλ στα social media να βελτιώσει την εικόνα της διοίκησης του κλαμπ στο κοινό και να κάνει… πόλεμο σε ποδοσφαιριστές της ομάδας όπως οι Λιονέλ Μέσι και Ζεράρ Πικέ, να «θάψει» προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με το σύλλογο, αλλά και να βάλλει κατά αντιπάλων που διεκδικούσαν τον προεδρικό θώκο των Καταλανών.

Παρά τις αρχικές διαψεύσεις από την πλευρά Μπαρτομέου, τα νέα στοιχεία αναμένεται να ρίξουν ακόμη περισσότερο φως στην υπόθεση, η οποία πιθανότατα δεν θα έχει αίσιο τέλος για τον ισχυρό άνδρα των «μπλαουγκράνα».

Μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν πως το σκάνδαλο με τα social media πρόκειται να αποβεί μοιραίο για τον Μπαρτομέου, αφού πολύ δύσκολα θα καταφέρει να παραμείνει και μετέπειτα στην προεδρία του συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ