Απίστευτος Μέσι, χατ – τρικ σε 40 λεπτά (vids)

Απίστευτος Μέσι, χατ – τρικ σε 40 λεπτά (vids)

Ο Μέσι είχε να σκοράρει στο ισπανικό πρωτάθλημα από την 20η αγωνιστική και την αναμέτρηση με τη Γρανάδα, ωστόσο έκανε χατ -τρικ σε 40 λεπτά στο ματς με την Έιμπαρ.

Ο Λιονέλ Μέσι είχε να σκοράρει στο ισπανικό πρωτάθλημα από την 20η αγωνιστική και το ματς με τη Γρανάδα. Στο ματς με την Έιμπαρ ο Αργεντινός «ξεμπούκωσε». Ο σταρ της Μπαρτσελόνα έκανε χατ -τρικ μέσα σε 26 λεπτά.

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ με υπέροχη ατομική ενέργεια στο 14ο λεπτό, ενώ έκανε το 2-0 στο 37ο λεπτό μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και στο 40′ ολοκλήρωσε το χατ – τρικ του, αν και ήθελε να δώσει ασίστ στον Γκριεζμάν.

Αυτό ήταν το 36ο χατ -τρικ του Μέσι στην ισπανική λίγκα, με το τελευταίο να έχει σημειωθεί πριν από περίπου δύο μήνες στο 5-2 επί της Μαγιόρκα στο «Καμπ Νου» στις 7 Δεκεμμβρίου 2019.

Μάλιστα, το χατ – τρικ του Αργεντινού έρχεται σε μία περίοδο που η Μπαρτσελόνα έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα όπως η κόντρα του Μέσι με τον Αμπιντάλ και το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον Μπερτόμεου. 

Στην αρχή του αγώνα υπήρξαν αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας προς το πρόσωπο του προέδρου, Γιοζέπ Μαρία Μπερτομέου, με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στους «μπλαουγκράνα».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ