Το μεγάλο δίλημμα της Ρεάλ: Μπαμπέ ή Χάαλαντ; (pic)

Το μεγάλο δίλημμα της Ρεάλ: Μπαμπέ ή Χάαλαντ; (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα! Είτε να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαμπέ με το... τρελό ποσό των 250 εκατ. ευρώ, είτε να στρέψει το βλέμμα της σε μία άλλη, ιδιαίτερη περίπτωση! Αυτή του Έρλινγκ Μπροτ Χάαλαντ!

Ο μεγάλος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι ένας: Ο Κιλιάν Μπαμπέ!

Αυτό είναι γνωστό και το ξέρουν όλοι, ωστόσο για διάφορους λόγους η περίπτωση του Γάλλου επιθετικού έχει «κολλήσει» επανειλημμένες φορές. Ο κυριότερος εξ αυτών είναι η αξία του Μπαμπέ, η οποία φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη! Πιο συγκεκριμένα, η Παρί Σεν Ζερμέν ζητάει 250 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει το «αστέρι» της, σε οποιαδήποτε ομάδα!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ποσό αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να το δώσει μία ομάδα, ακόμη και αν πρόκειται για τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης, που οικονομικά είναι μία από τις πιο εύρωστες ομάδες του πλανήτη.

Ένα ακόμη εμπόδιο για τη Ρεάλ, είναι ότι το συμβόλαιο του Μπαμπέ με την Παρί λήγει το 2022, άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 250 εκατ. η πρωταθλήτρια Γαλλίας. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Ωστόσο, το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μπαμπέ να μην ανανεώσει με την Παρί, άρα οι Γάλλοι θα πρέπει να τον πουλήσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αν δεν θέλουν να τον χάσουν το 2022 ως ελεύθερο.

Όλα τα παραπάνω, συνηγορούν στο εξής: Η Ρεάλ αρχίζει και… κουράζεται από την περίπτωση Μπαμπέ, η οποία είναι εξ ορισμού πολύ δύσκολη, άρα αυτόματα οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου στρέφουν το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις! Όσο και αν ο Γάλλος σταρ είναι διακαής πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν!

Στο προσκήνιο για τη Ρεάλ έχει αρχίσει να μπαίνει το απόλυτο next big thing του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Έρλινγκ Μπροτ Χάαλαντ! Ο σταρ της Ντόρτμουντ βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση, καθώς σκοράρει σε κάθε ματς, είτε στην Bundesliga, είτε στο Κύπελλο Γερμανίας, είτε στο Champions League. 12 γκολ σε 7 ματς έχει ο Νορβηγός επιθετικός, ο οποίος συνεχώς… τρελαίνει κόσμο με τις επιδόσεις του.

Συνεπώς, είναι φυσιολογικό να τραβάει πάνω του τα βλέμματα σπουδαίων συλλόγων! Ένας από αυτούς είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι «μερένχες», ως εναλλακτική λύση για τον Μπαμπέ, έχουν «σκανάρει» την περίπτωση του Χάαλαντ.

Τα χρήματα εδώ είναι πολύ λιγότερα. Το συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Ντόρτμουντ λήγει το 2024, ενώ το 2021 θα ενεργοποιηθεί ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 75 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι συμφωνημένο στο συμβόλαιο μεταξύ του παίκτη και των Βεστφαλών.

Συμπέρασμα: Φέτος, αμφότερες οι περιπτώσεις (Χάαλαντ, Μπαμπέ) είναι πολύ δύσκολες. Το καλοκαίρι του 2021 το έδαφος θα είναι πιο πρόσφορο για τη Ρεάλ, η οποία όμως θα πρέπει να επιλέξει ποιον από τους δύο παίκτες θα πρέπει να κυνηγήσει και να αποκτήσει τελικά. Ποια επιλογή δηλαδή την συμφέρει καλύτερα για το μέλλον της…

Η σύγκριση των δύο παικτών:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ