Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Marca: «Με τον κορονοϊό δεν παίζεις» (pic)

Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Marca: «Με τον κορονοϊό δεν παίζεις» (pic)

Μετά την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ευρώπη, η ισπανική εφημερίδα βγήκε σήμερα με πρωτοσέλιδο μια μπάλα με μάσκα και τίτλο: «Με τον κορονοϊό δεν παίζεις». – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής των πρωταθλημάτων άφησε ο αντιπρόεδρος της UEFA.

Πανικό σε όλο τον πλανήτη έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορονοϊού «Covid-19». Μετά τις ασιατικές χώρες ο κορονοϊός έχει έρθει πλέον και στην Ευρώπη, με την γειτονική Ιταλία να δοκιμάζεται και να έχουν προκύψει εκατοντάδες κρούσματα, αλλά και 7 νεκροί.

Η εξάπλωση του κορονοϊού όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων και στον αθλητικό τομέα, με τις ομοσπονδίες της Ιταλίας να αναβάλλουν δεκάδες παιχνίδια σε όλα τα σπορ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το ντέρμπι Γιουβέντους-Ιντερ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Παράλληλα, με απόφαση της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ αναβάλλονται επ’ αόριστον όλα τα πρωταθλήματα, ανδρών και γυναικών, ενώ οι αγώνες για την γυναικεία Ευρωλίγκα μεταφέρονται στην Σλοβενία.

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει ανησυχία και στις τάξεις της UEFA, με τους ανθρώπους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να σκέφτονται ακόμα και την αναβολή των πρωταθλημάτων. Η ισπανική Marca σήμερα μάλιστα σήμερα κυκλοφόρησε έχοντας πρωτοσέλιδο μια μπάλα με μάσκα και τίτλο: «Με τον κορονοϊό δεν παίζεις».

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μικέλε Ούβα, μιλώντας στο RAI Radio 1, προανήγγειλε ουσιαστικά τη διακοπή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί. «Προσπαθούμε να μην σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί», ανέφερε.

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ