Ο λόγος που δεν πάει στην Μπιλμπάο ο Ιγκουαΐν

Ο λόγος που δεν πάει στην Μπιλμπάο ο Ιγκουαΐν

Η περίπτωση μετακίνησης του Γκονζάλο Ιγκουαΐν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο φαίνεται πως... χαλάει, καθώς ο επιθετικός της Γιουβέντους δεν είναι Βάσκος.

Όλα δείχνουν πως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τις προηγούμενες ημέρες βγήκε στο προσκήνιο ενδιαφέρον των Βάσκων για τον Αργεντινό επιθετικό, όπως αποκάλυψε η ισπανική «Marca». Η παραμονή του Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολη και γι’ αυτό υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με το μέλλον του.

Μία από αυτές είναι το να μετακομίσει στην Μπιλμπάο, αλλά φαίνεται πλέον πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γίνει αυτό. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας (πρώην βοηθός προπονητής του Ολυμπιακού επί Μίτσελ), Ράφα Αλκόρτα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα απόκτησης του Ιγκουαΐν, λόγω του γεγονότος ότι εκείνος δεν είναι Βάσκος.

«Μακάρι να είχε γεννηθεί ή μεγαλώσει εδώ. Από τη στιγμή που δεν πληροί μία από αυτές τις δυο προϋποθέσεις, δεν έχει βαρύτητα το γεγονός ότι ο παππούς του είχε ρίζες από τη Χώρα των Βάσκων. Δεν ξέρω εάν κάποια ημέρα αυτό θα είναι ικανό να φέρει έναν παίκτη στην Αθλέτικ, αλλά τούτη τη στιγμή δεν μετρά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλκόρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ