Κορωνοϊός: Σε καραντίνα και η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ – Τέλος η La Liga

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα και η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ – Τέλος η La Liga

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μέλος της μπασκετικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάζει και το ποδοσφαιρικό τμήμα της «βασίλισσας» να μπει σε καραντίνα, όπως μεταδίδουν στην Ισπανία. Αναβολή στα πρωταθλήματα πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία.

Το επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μέλος της μπασκετικής ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάζει και το ποδοσφαιρικό τμήμα της «βασίλισσας» να μπει σε καραντίνα, όπως μεταδίδουν στην Ισπανία.

Λόγω της συνύπαρξης με το ποδοσφαιρικό τμήμα στις εγκαταστάσεις του Valdebebas, η εκπομπή «El Chiringuito TV» μετέδωσε πως μπαίνει σε καραντίνα και η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν!

Όπως γίνεται πλέον κατανοητό, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας μεταξύ της Σίτι και της Ρεάλ για το Champions League, με την UEFA να κάνει έτσι κι αλλιώς σκέψεις αναβολής των διοργανώσεων, ενώ η La Liga, μετά την ανακοίνωση για κλειστές πόρτες δε μένει εκεί.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Marca, είναι πλέον επίσημη η αναβολή των πρωταθλημάτων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στην Ισπανία μέχρι… νεωτέρας, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ