Κορωνοϊός: Αποκλείστηκαν στη Μαδρίτη οι Σιόβας και Γκερέρο! (pic)

Κορωνοϊός: Αποκλείστηκαν στη Μαδρίτη οι Σιόβας και Γκερέρο! (pic)

O γενικός διευθυντής της Λεγκανές βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έτσι έχει απαγορευτεί σε όλα τα μέλη της ομάδας να φύγουν από τη Μαδρίτη.

Σε καραντίνα οι Δημήτρης Σιόβας και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο!

Ο Έλληνας στόπερ, ο δανεικός από τον Ολυμπιακό επιθετικός, όπως και όλα τα μέλη της Λεγκανές (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και υπάλληλοι), είναι αποκλεισμένα στη Μαδρίτη και δεν μπορούν να φύγουν από την ισπανική πρωτεύουσα.

Ο λόγος; Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μαρτίν Ορτέγα, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πλέον βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, αφού πρώτα έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Έτσι, οι άνθρωποι της Λεγκανές αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα, με τους παίκτες να παραμένουν στα σπίτια τους και τις προπονήσεις να αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους Σιόβα-Γκερέρο, οι οποίοι ουσιαστικά είναι αποκλεισμένοι στη Μαδρίτη.

Ο Ορτέγα δεν έχει έρθει σε επαφή με τους παίκτες πρόσφατα, αλλά όλοι θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ