Η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει το πρωτάθλημα αν δε συνεχιστεί η La Liga

Η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει το πρωτάθλημα αν δε συνεχιστεί η La Liga

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, η Μπαρτσελόνα προτίθεται να ζητήσει να στεφθεί πρωταθλήτρια, αν οι αγώνες δε συνεχιστούν.

Η κατάσταση στην Ισπανία με τον κορωνοϊό και την εξάπλωσή του γίνεται μέρα με τη μέρα και χειρότερη. Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει ακόμα και την κυκλοφορία στους δρόμους για να μην εξαπλώνεται ο ιός και φυσικά τα πάντα έχουν σταματήσει να λειτουργούν.

Μέσα σε αυτά και το ποδόσφαιρο. Η La Liga έχει… κατεβάσει ρολά, απόφαση για οριστική διακοπή δεν υπάρχει, ωστόσο όλα είναι πιθανά λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα.

Τι θα γίνει σε μία τέτοια περίπτωση με το πρωτάθλημα; Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, Sport, η Μπαρτσελόνα θα ζητήσει επίσημα να της απονεμηθεί ο τίτλος, αν η La Liga δεν ολοκληρωθεί και αποφασιστεί η οριστική διακοπή της.

Παρά το γεγονός πως η διαφορά με την Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από 27 αγωνιστικές, είναι μόλις στους δύο βαθμούς, οι Καταλανοί θα ζητήσουν από την ομοσπονδία να τους ανακυρήξει πρωταθλητές, στην περίπτωση που οι ομάδες δεν μπουν ξανά στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ