Ζόνατας: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο, αυτός ο ιός δεν είναι αστείο»

Ζόνατας: «Δεν έχω ξανανιώσει τέτοιο πόνο, αυτός ο ιός δεν είναι αστείο»

Ο παίκτης της Ελτσε, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, μίλησε για την εμπειρία του και προκάλεσε σοκ με την αφήγησή του.

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε όταν προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό διηγήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ελτσε, Ζόνατας.

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης της ισπανικής ομάδας ένιωθε φριχτούς πόνους και υπέφερε πολύ τις πρώτες ημέρες. «Αυτός ο ιός δεν είναι αστείο», ανέφερε μεταξύ άλλων, με τις δηλώσεις του να συγκλονίζουν και να δείχνουν σε όλους μας πόσο κακό μπορεί να μας κάνει αυτός ο ιός, εάν δεν σταματήσουμε γρήγορα την εξάπλωσή του.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δεν μπορούσα να προπονηθώ καθώς το σώμα μου ήταν αδύναμο. Ειδικά τις πρώτες τρεις ημέρες υπέφερα πολύ. Δεν είχα ούτε τη δύναμη να κουνηθώ. Όταν πήγα στο μπάνιο για να κάνω ένα ντουζ, παραλίγο να λιποθυμήσω. Ήταν ένας πολύ περίεργος πόνος, δεν έχω νιώσει ξανά κάτι τέτοιο. Αυτός ο ιός δεν είναι αστείο.

Η καρδιά μου πονάει γιατί δεν μπορώ να είμαι με τις πριγκίπισσές μου. Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα, έναν δυνατό πονοκέφαλο. Το επόμενο πρωί ο γιατρός μου είπε να κάνω το τεστ γιατί είχα όλα τα συμπτώματα του κορωνοϊού. Τώρα είμαι καλύτερα αλλά παρότι είμαι αθλητής υπέφερα αρκετά. Φαντάσου ένας μεγαλύτερος άνθρωπος πώς νιώθει…», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ