Χάαλαντ, Μπαπέ και Λαουτάρο στη λίστα της Ρεάλ

Χάαλαντ, Μπαπέ και Λαουτάρο στη λίστα της Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζει τουλάχιστον μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει στη λίστα της Χάαλαντ, Μπαπέ και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Με την αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει σχεδόν παγκοσμίως, λόγω του κορωνοϊού οι μεγάλες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Στη Ρεάλ Μαδρίτης αναζητούν ήδη την ενίσχυση και οι πρώτοι στόχοι είναι μεγάλοι, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι εφικτοί να πραγματοποιηθούν.

Η ισπανική Marca αναλύει ότι η «βασίλισσα» επιθυμεί να αποκτήσει τον Χάαλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η γερμανική ομάδα βέβαια τον απέκτησε την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο 19χρονος Νορβηγός σε 8 αγώνες έχει σημειώσει 9 τέρματα.

Εκτός από τον Χάαλαντ η Ρεάλ για ακόμα ένα καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπαμπέ. Ο Γάλλος σταρ της Παρί είναι ο πόθος των Μαδριλένων από πέρυσι, αλλά πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσει η Παρί.

Στη λίστα έχει προταθεί και ο Λαουτάρο της Ίντερ. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα έλεγαν ότι η Ρεάλ έκανε ήδη κίνηση, αλλά η Ιντερ αρνήθηκε.
Σε κάθε περίπτωση η «βασίλισσα» είναι αποφασισμένη να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και ψάχνει τον πλέον κατάλληλο επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ