Περικοπές μισθών και στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Περικοπές μισθών και στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Η ομάδα της Μαδρίτης είναι ο τρίτος σύλλογος της La Liga, που προχωράει σε μειώσεις μισθών σε παίκτες και υπαλλήλους, μετά τις Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα.

Η διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στους συλλογους, οι οποίοι από την πλευρά τους προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν τα έξοδα.

Ηδη πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν προχωρήσει σε περικοπές μισθών των ποδοσφαιριστών, αλλά και των υπαλλήλων, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν πολλοί σύλλογοι το αμέσως επόμενο διάστημα, αφού δεν φαίνεται πιθανό το ενδεχόμενο να ξεκινήσει άμεσα η αγωνιστική δράση.

Οπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής, η Ατλέτικο Μαδρίτης εντάσσεται στο πρόγραμμα ERTE και προχωρά σε περικοπές μισθών παικτών, προπονητών και υπαλληλικού προσωπικού.

«Επηρεάζει όλους τους παίκτες και προπονητές των ομάδων μας, αλλά είναι ζήτημα επιβίωσης», τόνισε μεταξύ άλλων ο CEO της ισπανικής ομάδας, Χιλ Μαρίν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ατλέτικο έχει 858 εργαζομένους, εκ των οποίων το 37% καλύπτεται με συμβάσεις μόνιμης εργασίας.

Επίσης, ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η ομάδα της Μαδρίτης είναι ο τρίτος σύλλογος της La Liga, που προχωράει σε μειώσεις μισθών, μετά τις Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ