Νέβιλ: «Υπέφερα από τον Βαλβέρδε, ένιωθα σαν μαριονέτα του»

Νέβιλ: «Υπέφερα από τον Βαλβέρδε, ένιωθα σαν μαριονέτα του»

Ο Αγγλος υποκλίθηκε στον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα για τις προπονητικές του ικανότητες.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και αυτό το κατάλαβε από πρώτο χέρι ο Γκάρι Νέβιλ. Ο Αγγλος προπονητής προχώρησε σε μια απίστευτη δήλωση για το διάστημα που ήταν στον πάγκο της Βαλένθια και είχε αντιμετωπίσει το Βαλβέρδε.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του, όταν είχε αντιμετωπίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ως προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο, είχε υποφέρει για 90 λεπτά! Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε αλλάξει τρεις φορές το σύστημα και τον έκανε να νιώθει σαν μαριονέτα του.

«Τροποποίησε το σύστημά της ομάδας του τρεις φορές και πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από εμένα. Με έκανε να νιώθω ότι έπαιζε μαζί μου, ότι μου έκανε πλάκα, λες και ήμουν μια μαριονέτα του. Ένιωσα σαν να με βασάνιζε ποδοσφαιρικά για 90 λεπτά. Στο τέλος του αγώνα πήγα κοντά του για να του σφίξω το χέρι αλλά με προσπέρασε. Αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πας να σφίξεις το χέρι του αντιπάλου σου αυτό είναι σεβασμός», κατέληξε ο Γκάρι Νέβιλ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αγγλος στη συγκεκριμένη συνέντευξη τόνισε επίσης ότι κατά την παραμονή του στον πάγκο της Βαλένθια (σ.σ για 28 αγώνες) είχε αντιληφθεί ότι η έλλειψη εμπειρίας και προπονητικών γνώσεων τον είχε κάνει αντιπαθητικό στο εσωτερικό της ομάδας και μάλιστα αποκάλυψε ότι ντρεπόταν να πάει ακόμα και στην προπόνηση!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ