Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ενημέρωση για άγνωστο τραυματισμό του Στάρτζεον και απουσία του από τα πλέι άουτ σε 3, 2, 1...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η κόντρα του Κασίγιας με τον πρόεδρο της La Liga για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Η ανατρεπτική πρόταση του Ίκερ Κασίγιας για το πότε πρέπει να δούμε και πάλι ποδόσφαιρο, έφερε την αντίδραση του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας.

Η κόντρα του Κασίγιας με τον πρόεδρο της La Liga για τη συνέχεια του πρωταθλήματος | to10.gr

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του Ικέρ Κασίγιας και του πρόεδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας με αφορμή το πότε πρέπει να συνεχιστούν οι διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και υποψήφιος πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εξέφρασε την άποψή του για τη λύση που πρέπει να δοθεί λόγω του κορωνοϊού, λέγοντας πως μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι από Αύγουστο – Σεπτέμβριο και απλά να πάνε όλα πιο πίσω, αφού υπάρχει και το Μουντιάλ τον Νοέμβριο του 2022.

«Πώς μπορείς να βρεις λύσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Ν’ ακυρώσεις τη σεζόν; Να διεξαχθούν οι διοργανώσεις φυσιολογικά; Θέλω να πω ότι εάν όλα είναι καλά σε 3-4 μήνες, μπορείς να παίξεις τότε το υπόλοιπο και να βάλεις τους τελικούς Champions League και Europa League το Δεκέμβριο. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά τον Νοέμβριο του 2022. Προσαρμόσου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/IkerCasillas/status/1246726714832683010

Άμεση ήταν αντίδραση του προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τεμπάς, ο οποίος έκανε ξεκάθαρο ότι δεν συμφωνεί με το συγκεκριμένο πλάνο.

«Έχουν υποδειχθεί οι νέες ημερομηνίες, μέσω των οποίων θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Μια πιθανή (σ.σ. επιπλέον) καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της σεζόν μέσα στο καλεντάρι της επόμενης θα σήμαινε ότι χάθηκε η σεζόν.

Σε αυτήν την περίπτωση τι θα συνέβαινε με τα τηλεοπτικά συμβόλαια, με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, τα οποία είναι μεγάλης διάρκειας, τα οποία έχουν αξία πολλών δισεκατομμυρίων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

https://twitter.com/Tebasjavier/status/1246761626650529795