Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η Ίντερ κάνει κίνηση για τον Μέσι»

Αργεντινικός σταθμός υποστηρίζει ότι η Ίντερ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την περίεργη φάση που περνάει ο Αργεντινός στη Μπαρτσελόνα.

«Η Ίντερ κάνει κίνηση για τον Μέσι» | to10.gr

Ο Λιόνελ Μέσι έχει όρο στο συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα που του επιτρέπει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι και όσο δεν συνάπτει μία συμφωνία με τη διοίκηση για να ανανεώσει, τόσο αυξάνονται οι φήμες. Οι οποίες εντείνονται από τις πρόσφατες κόντρες του Αργεντινού με τον τεχνικό διευθυντή Ερίκ Αμπιντάλ και τον πρόεδρο, Ζόσιπ Μαρία Μπαρτομέου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία ομάδα που διαχρονικά ενδιαφέρεται για τον Μέσι είναι η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» δεν περιορίζονται στην παρακολούθηση, αλλά έχουν αρχίσει τις διεργασίες για να φέρουν τον Μέσι στο Μιλάνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αργεντινικού σταθμού.

Το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του σούπερ-σταρ της Μπάρτσα υποστηρίζει ότι «η Ίντερ έχει στα σκαριά τη μεταγραφή» και αφήνει υπονοούμενα ότι υπάρχουν επαφές των Μιλανέζων με τον ατζέντη του Μέσι.

https://twitter.com/TNTSportsLA/status/1247684398641790976?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1247684398641790976&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F709962_bomba-apo-argentini-i-inter-doyleyei-tin-metagrafi-toy-mesi-vid