«Η Ίντερ κάνει κίνηση για τον Μέσι»

«Η Ίντερ κάνει κίνηση για τον Μέσι»

Αργεντινικός σταθμός υποστηρίζει ότι η Ίντερ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την περίεργη φάση που περνάει ο Αργεντινός στη Μπαρτσελόνα.

Ο Λιόνελ Μέσι έχει όρο στο συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα που του επιτρέπει να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι και όσο δεν συνάπτει μία συμφωνία με τη διοίκηση για να ανανεώσει, τόσο αυξάνονται οι φήμες. Οι οποίες εντείνονται από τις πρόσφατες κόντρες του Αργεντινού με τον τεχνικό διευθυντή Ερίκ Αμπιντάλ και τον πρόεδρο, Ζόσιπ Μαρία Μπαρτομέου.

Μία ομάδα που διαχρονικά ενδιαφέρεται για τον Μέσι είναι η Ίντερ. Οι «νερατζούρι» δεν περιορίζονται στην παρακολούθηση, αλλά έχουν αρχίσει τις διεργασίες για να φέρουν τον Μέσι στο Μιλάνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αργεντινικού σταθμού.

Το ρεπορτάζ των συμπατριωτών του σούπερ-σταρ της Μπάρτσα υποστηρίζει ότι «η Ίντερ έχει στα σκαριά τη μεταγραφή» και αφήνει υπονοούμενα ότι υπάρχουν επαφές των Μιλανέζων με τον ατζέντη του Μέσι.

https://twitter.com/TNTSportsLA/status/1247684398641790976?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1247684398641790976&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fpodosfairo%2F709962_bomba-apo-argentini-i-inter-doyleyei-tin-metagrafi-toy-mesi-vid

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ