Ετοιμάζει διπλή «βόμβα» η Ρεάλ με Χάαλαντ και Μπαπέ

Ετοιμάζει διπλή «βόμβα» η Ρεάλ με Χάαλαντ και Μπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για χάρη των Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ.

Η Ρεαλ Μαδρίτης επιθυμεί να κάνει… λίφτινγκ και να ανανεώσει την επίθεσή της. Από τη μία ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ήδη 32 χρονών και από την άλλη ο Γιόβιτς δεν έπιασε. Οπως αποκαλύπτει η Marca στη Μαδρίτη επιθυμούν να φέρουν το καλοκαίρι τον Χάαλαντ και το 2021 τον Μπαπέ.

Το σχέδιο μπορεί να είναι φιλόδοξο, αλλά αποτελεί το Νo.1 πλάνο του Ζιντάν. Ο Χάαλαντ είναι αναμφίβολα το νέο πρόσωπο της χρονιάς. Εκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Σάλτσμπουργκ, ενώ είχε εξαιρετικό ξεκίνημα και με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η «βασίλισσα» θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει διακαώς.

Από την άλλη ο Μπαπέ είναι ένας παίκτης που πέφτει κάθε χρόνο στο τραπέζι. Στην Ρεάλ γνωρίζουν ότι είναι πιο εύκολο να αποκτηθεί του χρόνου. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει συμβόλαιο με την Παρί έως το 2022.

Οι Παριζιάνοι του έχουν κάνει μυθική πρόταση για να ανανεώσει, αλλά το ζητούμενο είναι αν ο ίδιος θα επιθυμήσει να αγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Σε αυτό το ενδεχόμενο η Παρί Σεν Ζερμέν θα αναγκαστεί να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ