Κουτίνιο : Υπογράφει στην Μπαρτσελόνα

Κουτίνιο : Υπογράφει στην Μπαρτσελόνα

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φελίπε Κουτίνιο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη Λίβερπουλ και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές.

Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Φελίπε Κουτίνιο, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν η Mundo Deportivo και η Sport, διότι οι μπλαουγκράνα συμφώνησαν εντέλει και με τον Βραζιλιάνο αλλά και με τη Λίβερπουλ.

Χθες αργά το βράδυ η Μπάρτσα ξεκίνησε νέες διαπραγματεύσεις με την αγγλική ομάδα κι ανέβασε κι άλλο την προσφορά της. Σύμφωνα με την Sport οι δύο πλευρές συμφώνησαν με ένα ποσό που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 160 εκατομμύρια ευρώ. Η ομάδα της Καταλονίας προσέφερε για τον Κουτίνιο 120 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα 40 ως μπόνους και οι κόκκινοι αποφάσισαν μετά από περίπου 6 μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων να ενδώσουν στις πιέσεις των μπαλουγκράνα.

Πέρα από τη Λίβερπουλ, η Μπαρτσελόνα τα έχει βρει εδώ και καιρό με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έχει συμφωνήσει να λαμβάνει 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Επίσης σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Κουτίνιο φέρεται να συνέβαλλε στα μέγιστα στην τελευταία χρονικά προσπάθεια της Μπαρτσελόνα, καθώς αποφάσισε να δώσει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια στους κόκκινους με σκοπό να επιτευχθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αρνήθηκε κατά σειρά προτάσεις από την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ Μαδρίτης, διότι θέλει διακαώς να μεταγραφεί στους μπλαουγκράνα. Ο Κουτίνιο αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, να ταξιδέψει στη Βαρκελώνη προκειμένου να υπογράψει στη νέα του ομάδα, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης που θα μπει στο συμβόλαιο του από την Μπαρτσελόνα θα ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=gisFsYMuf60

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ