Ρομπέρτο Κάρλος: «Μέσα σε 10 λεπτά αποφάσισα να πάω στη Ρεάλ»

Ρομπέρτο Κάρλος: «Μέσα σε 10 λεπτά αποφάσισα να πάω στη Ρεάλ»

O Ρομπέρτο Κάρλος μίλησε για την απόφαση του να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε ότι δεν του χρειάστηκαν περισσότερα από 10 λεπτά για να απαντήσει θετικά στην πρόταση των μερένχες.

Το 1995, ο Ρομπέρτο Κάρλος, σε ηλικία 22 ετών, μετακόμισε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Ιντερ. Εκεί όπου παρέμεινε για μία σεζόν, πετυχαίνοντας επτά γκολ και μία ασίστ σε 37 εμφανίσεις.

Την επόμενη χρονιά, όπως ο ίδιος δήλωσε δεν του πήρε περισσότερα από δέκα λεπτά για να απαντήσει θετικά στην πρόταση της Ρεάλ.

«Στην Ίντερ με έβαλαν στα άκρα της επίθεσης ακόμη και να αγωνιστώ ως στράικερ», δήλωσε ο Ρομπέρτο Κάρλος κατά τη διάρκεια ενός βίντεο στο Instagram Live στον επίσημο λογαριασμό της FIFA.

«Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ότι σκόραρα επτά γκολ στα επτά πρώτα μου παιχνίδια. Τότε με ανέβασαν στην κορυφή και υπέφερα πολύ. Μίλησα με τον πρόεδρο, Μάσιμο Μοράτι για να του πω ότι δεν μπορούσα να παίξω εκεί γιατί ερχόταν το Copa America και για να πάω έπρεπε να παίξω ως φουλ μπακ.

Το περίεργο είναι ότι εκείνη την ημέρα πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης Λορέντζο Σανθ και σε 10 λεπτά πήρα την απόφαση για να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχε αντιμετωπίσει κατά την ποδοσφαιρική του καριέρας. «Σίγουρα οι πιο δυνατοί ήταν οι Χοακίν Σάντσεθ, Σαμουελ Ετό και Λουίς Φίγκο. Ο Φίγκο ήταν ο πιο δυνατός απ’ όλους και αυτός που με είχε δυσκολέψει περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ