Ρεάλ: Στην μαύρη λίστα του Ζιντάν Μαρσέλο-Μόντριτς

Ρεάλ: Στην μαύρη λίστα του Ζιντάν Μαρσέλο-Μόντριτς

Στην πόρτα της εξόδου από το Σαντιάγκο Μπερναμπέου βρίσκονται Λούκα Μόντριτς και Μαρσέλο.

Μια νέα ανανεωμένη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να παρουσιάσει την επομένη αγωνιστική περίοδο ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός έχει βάλει σε εφαρμογή τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά και σύμφωνα με την καταλανική SPORT οι Λούκα Μόντριτς και Μαρσέλο δεν χωράνε στα σχέδια του, έχοντας εισηγηθεί στην διοίκηση της ομάδας την πώληση των ποδοσφαιριστών στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ μετά από 13 χρόνια παρουσίας και την κατάκτηση τεσσάρων Champions League αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Βασίλισσα, ενώ θα τον ακολουθήσει και ο Κροάτης μέσος με την Ρεάλ να μην δείχνει «ζεστή» στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Ωστόσο, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα Μόντριτς και Μαρσέλο δεν είναι οι μόνοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βλέπουν την πόρτα της εξόδου από το Μπερναμπέου, με την μαύρη λίστα του Ζιντάν να βρίσκονται άλλοι εννιά ποδοσφαιριστές.

Χάμες Ροντρίγκες, Λούκας Βάσκεζ, Μαριάνο Ντίας, Μπραχίμ Ντίας, Άλβαρο Οντριοθόλα, Γιόβιτς, Μπέιλ, Αρεολά και Εντερ Μιλιτάο δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γάλλου τεχνικού για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και καλούνται να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ