Βαράν: «Πρέπει να προσαρμοστούμε»

Βαράν: «Πρέπει να προσαρμοστούμε»

Ο Ραφαέλ Βαράν μίλησε για την κατάσταση με τον κορωνοϊό και τόνισε ότι πρέπει να προσαρμοστεί σε μια διαφορετική καθημερινότητα.

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο… μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στην ενεργό δράση, μετά την πανδημία του κορονοϊού. Η Bundesliga και το Championnat, φαίνεται πως θα είναι τα πρώτα από τα «μεγάλα» πρωταθλήματα που θα επαναρχίσουν, έστω και με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Αναφερόμενος στην εμπειρία της καραντίνας, αλλά και στην επικείμενη επιστροφή στα γήπεδα, ο Ραφαέλ Βαράν, τόνισε πως όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα οι παίκτες, θα πρέπει να προσαρμοσθούν.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να προχωρούμε», δήλωσε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε: «Είναι μία διαφορετική καθημερινότητα. Γυμνάζομαι σε καθημερινή βάση. Είναι ευχαρίστηση και όχι περιορισμός. Είναι ξεχωριστό, αλλά προσαρμόζομαι. Δουλεύω ειδικά, σε αυτά που δεν μπορώ να κάνω την υπόλοιπη σεζόν, προκειμένου να βελτιώσω τα αδύναμα σημεία μου. Όταν μας πέφτουν τέτοια πράγματα, πρέπει να συνεχίσουμε να προχωρούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ