Μουρίνιο: «Αυτή ήταν η μοναδική φορά που έκλαψα» (vid)

Μουρίνιο: «Αυτή ήταν η μοναδική φορά που έκλαψα» (vid)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και αποκάλυψε τη μοναδική φορά που έβαλε τα κλάματα στην καριέρα του.

Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται, 2/5/2012, από την ημέρα που η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλιζε και μαθηματικά το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, έχοντας στον πάγκο τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε συνέντευξη στη μαδριλένικη εφημερίδα Marca. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποιο ήταν εκείνο το παιχνίδι που τον έκανε να κλάψει, για μια και μοναδική φορά στην καριέρα του.

Όπως τόνισε ο Μουρίνιο: «Τη βραδιά που η Μπάγερν μας απέκλεισε στο Τσάμπιονς Λιγκ στα πέναλτι, το 2012, ήταν η μοναδική φορά που έχω κλάψει για ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ήμασταν με τον Καράνκα έξω από το σπίτι μου και μέναμε μέσα στο αμάξι, κλαίγοντας. Ήμουν πολύ θλιμμένος γιατί τότε είχαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης της σεζόν 2011-2012, ο Μουρίνιο είπε πως «ήταν η καλύτερη ομάδα όχι μόνο στην Ισπανία αλλά και στην Ευρώπη. Πηγαίναμε στο Καμπ Νόου ξέροντας πως ήμασταν καλύτεροι (η Ρεάλ νίκησε 2-1 στις 21 Απριλίου 2012 και ουσιαστικά κλείδωσε τον τίτλο πριν τη μαθηματική κατάκτησή του στο Μπιλμπάο). Βάζαμε τέλος στην κυριαρχία της Μπαρτσελόνα κατακτώντας το πρωτάθλημα με ρεκόρ πόντων και με ρεκόρ παραγωγής τερμάτων».

Όσον αφορά στους επικριτές του, που τον κατηγορούν πως στήνει αρκετά αμυντικά τις ομάδες του δίνοντας περισσότερο έμφαση στην καταστροφή του παιχνιδιού του αντιπάλου παρά στο πώς θα δημιουργήσει και θα παράγει η δική του ομάδα, ο Πορτογάλος είπε: «Εγώ δεν λέω τίποτα, η ιστορία μιλάει για μένα και εγώ δεν θα μπορούσα να πω κάτι καλυτερο. Αμυντικογενής; Η ιστορία δείχνει το αντίθετο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ