Μπέιλ: «Δεν περίμενα ότι θα με αποδοκιμάζουν οι οπαδοί της ομάδας μου»

Μπέιλ: «Δεν περίμενα ότι θα με αποδοκιμάζουν οι οπαδοί της ομάδας μου»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν δίστασε να κατηγορήσει στα ίσια τους οπαδούς της Ρεάλ για τον τρόπο που αντιδρούν όταν η ομάδα δεν αγωνίζεται καλά ή δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μπορεί να έχει κατακτήσει τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όταν το πράγμα στράβωνε, οι οπαδοί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τον αποδοκιμάζουν.

Μιλώντας στο «The Hat-Trick» podcast, ο Ουαλός άσος δεν δίστασε να κατηγορήσει στα ίσια τους οπαδούς της Ρεάλ για τον τρόπο που αντιδρούν όταν η ομάδα δεν αγωνίζεται καλά ή δεν φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, ο Γκάρεθ Μπέιλ είπε πως «δεν το γνώριζα προτού υπογράψω στη Ρεάλ. Είναι από αυτά τα πράγματα που δεν περιμένεις. Δεν περιμένεις ότι οι οπαδοί της ίδιας σου της ομάδας θα έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Το καταλαβαίνω να είναι μια γενική αποδοκιμασία προς την ομάδα αν δεν παίζει καλά και χάνει για παράδειγμα 2-0 στο ημίχρονο. Αλλά το να σφυρίζουν σε έναν παίκτη, το θεωρώ λάθος. Τέτοιες στιγμές χρειάζεσαι την υποστήριξή τους. Αν αρχίζουν να σφυρίζουν και να αποδοκιμάζουν, η αυτοπεποίθηση πέφτει και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Μετά θα αρχίσεις να παίζεις χειρότερα κι αυτοί θα γίνουν ακόμα πιο εξαγριωμένοι. Πληγώνουν τους εαυτούς τους με αυτόν τον τρόπο. Δεν βγάζει νόημα».

O Μπέιλ έχει αγωνιστεί σε 249 παιχνίδια με τη Ρεάλ, έχει πετύχει 105 γκολ και μετρά 67 ασίστ. Μαζί της έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ (2014, 2016, 2017, 2018), ένα Κύπελλο (2017), και ένα πρωτάθλημα (2017).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ