Μπαρτσελόνα : Συμφωνία με Παλμέιρας για Γέρι Μίνα

Μπαρτσελόνα : Συμφωνία με Παλμέιρας για Γέρι Μίνα

Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να ανακοινώσει και την απόκτηση του Γέρι Μίνα από την Παλμέιρας, μιας και συμφώνησε με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να ανακοινώσει κι άλλη μεταγραφή ποδοσφαιριστή έπειτα από αυτή του Φίλιπε Κουτίνιο. Συγκεκριμένα, οι μπλαουγκράνα βρίσκονταν σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Χαβιέ Μαστσεράνο, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει ότι θέλει να αποχωρήσει. Έτσι, κατέληξαν στον Γέρι Μίνα της Παλμέιρας με την οποία μάλιστα συμφώνησαν για την απόκτησή του.

Η μεταγραφή παιζόταν εδώ και καιρό, αλλά τώρα η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να την ολοκληρώσει. Οι διοικούντες την ισπανική ομάδα έφτασαν σε συμφωνία για την απόκτηση του 23χρονου Κολομβιανού κεντρικού αμυντικού έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ και ο παίκτης αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να πάει στη Βαρκελώνη για τις υπογραφές.

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, τότε η Μπάρτσα θα παρουσιάσει τον Μίνα την Τετάρτη (10/1), ενώ αναφορικά με την παρουσίαση του Κουτίνιο, αυτή θα γίνει αύριο, Δευτέρα (8/1). Να αναφέρουμε τέλος, ότι ο Μίνα έχει κάνει ήδη τα πρώτα του follow στο Instagram, ακολουθώντας τους μελλοντικούς συμπαίκτες του, Τερ Στέγκεν, Κουτίνιο και Σουάρες.

https://twitter.com/BarcaWorldwide/status/949906323444924416

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ