Οι δύο πιθανές ημερομηνίες για την επανέναρξη της La Liga

Οι δύο πιθανές ημερομηνίες για την επανέναρξη της La Liga

Οι αρμόδιες αρχές επιθυμούν να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα στις 12/6, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ο Υπουργός Υγείας να μεταθέσει την έναρξη για τις 19/6.

Σε διαδικασία επανεκκίνησης βρίσκεται το ισπανικό ποδόσφαιρο, με τους παίκτες των ομάδων να προπονούνται ατομικά και να προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση και την ολοκλήρωση της La Liga.

Οι παράγοντες των ομάδων βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη διοργανώτρια Αρχή, με τους ανθρώπους της La Liga να ενημερώνουν τους συλλόγους ότι πρόθεσή τους είναι να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση στις 12 Ιουνίου.

Οι αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα ρεπορτάζ στην Ισπανία, δίνουν ένα μήνα περιθώριο στις ομάδες, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Αν αρχίσει και πάλι στις 12/6, οι ομάδες θα έχουν κλείσει ήδη ένα μήνα προπονήσεων.

Την οριστική απόφαση για την ημερομηνία της επανέναρξης του πρωταθλήματος, ωστόσο, θα πάρει ο Υπουργός Υγείας της Ισπανίας, ο οποίος αναμένεται είτε να την επικυρώσει και να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 12 Ιουνίου, είτε να δώσει εντολή για να πάει η σέντρα μία εβδομάδα αργότερα, στις 19 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ