Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-2

Ο Ρονάλντο ήταν άστοχος και ο Μπέιλ έμεινε μόνο να παλεύει με την ψυχωμένη Θέλτα. Τελικά δεν τα κατάφερε και οι Γαλιθιάνοι υποχρέωσαν την Ρεάλ Μαδρίτης σε ισοπαλία (2-2) και νέα απώλεια βαθμών.

Φέτος από ότι φαίνεται δεν είναι η χρονιά της Ρεάλ. Δεν είναι τυχαίο πως η ομάδα του Ζιντάν… παραπατάει εκτός έδρας. Πως αλλιώς άλλωστε, όταν η ισοπαλία στο Μπαλαΐδος κόντρα στην Θέλτα (2-2) ήταν το τέταρτο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της σεζόν στην La Liga σε σύνολο 8 αγωνιστικών.

Η Θέλτα ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Άσπας στο 13’ να σημαδεύει το δοκάρι του Νάβας, με τον Κασεμίρο να απαντά με ένα μακρινό σουτ που εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Τελικά το γκολ ήρθε για την Θέλτα με την απίστευτη λόμπα του Βας που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον κίπερ των φιλοξενούμενων και έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση και εντυπωσιακή με τον Μπέιλ να χτυπά δις σε διάστημα δύο λεπτών και να κάνει το 2-1 με γκολ του στο 36’ και στο 38’, με το αποτέλεσμα αυτό να παραμένει μέχρι και το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η Θέλτα έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Κέιλορ Νάβας έπιασε πέναλτι του Άσπας στο 72’, αλλά τελικά ο Γκονζάλες έκανε το 2-2 στο 82’, ρίχνοντας τη Ρεάλ στο καναβάτσο.

Οι Μαδριλένοι δεν είχαν και πάλι τον Ρονάλντο σε καλή βραδιά. Ο Πορτογάλος βρέθηκε δυο φορές σε θέση βολής αλλά αστόχησε (65’ και 85’), με τον Λούκας να τον μιμείται σε μια τελευταία φάση στο 90’. Κάπως έτσι η Ρεάλ κόλλησε και στο Μπαλαΐδος και πλέον βρίσκεται στο -16 από την Μπαρτσελόνα και την κορυφή, αν και έχει ματς λιγότερο από τους Μπλαουγκράνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ