Λαπόρτα: «Να επιστραφούν τα χρήματα στους κατόχους διαρκείας της Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα: «Να επιστραφούν τα χρήματα στους κατόχους διαρκείας της Μπαρτσελόνα»

Ο Ζοάν Λαπόρτα έκανε επίθεση στη διοίκηση για το θέμα των διαρκείας και το γεγονός ότι δεν επιστρέφονται χρήματα στον κόσμο των μπλαουγκράνα.

Αρνητική στο ενδεχόμενο να επιστρέψει χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζεται η Μπαρτσελόνα, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις στη Βαρκελώνη.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν σκοπεύουν να αποζημιώσουν εκείνους που είχαν κλείσει θέση για την τρέχουσα σεζόν στο «Καμπ Νου» και εξαιτίας του ότι τα εναπομείναντα παιχνίδια θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών δεν θα μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν.

Η διοίκηση του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου αναζητά άλλους τρόπους για να επιβραβεύσουν τη στήριξή των οπαδών, αλλά η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη.

Μάλιστα ο Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος ήταν πρόεδρος του συλλόγου από το 2003 έως το 2010, και θέλει το 2021 να επιστρέψει στην ηγεσία της, έκανε επίθεση στη διοίκηση για το θέμα των διαρκείας:

«Η διοίκηση πρέπει να κάνει το σωστό. Να αποζημιώσει τους κατόχους διαρκείας ή να τους μειώσει το ποσό, που πρέπει να δώσουν για την επόμενη σεζόν, όπως έκανε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να απογοητεύσει τους φιλάθλους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ