Να τι θα συμβεί με τη Μπαρτσελόνα μετά τη διακήρυξη της καταλανικής ανεξαρτησίας!

Να τι θα συμβεί με τη Μπαρτσελόνα μετά τη διακήρυξη της καταλανικής ανεξαρτησίας!

Τι θα συμβεί με το μέλλον της Μπαρτσελόνα και των υπόλοιπων καταλανικών ομάδων μετά τη διακήρυξη της καταλανικής ανεξαρτησίας; Το to10.gr σας έχει τις ασφαλείς απαντήσεις.

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει εδώ και αρκετές ώρες στο πανευρωπαϊκό, αθλητικό στερέωμα, αναφορικά με το μέλλον των καταλανικών ομάδων, κυρίως της Μπαρτσελόνα και δευτερευόντως της Εσπανιόλ και άλλων, μετά τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας.

Θα συνεχίσει η Μπαρτσελόνα και οι υπόλοιπες καταλανικές ομάδες να αγωνίζονται στα ισπανικά πρωταθλήματα; Θα επιλέξουν οι ίδιες οι ομάδες σε ποια πρωταθλήματα επιθυμούν να αγωνιστούν; Θα… εξοριστούν με το «έτσι θέλω» σε ένα νέο πρωτάθλημα που θα συσταθεί από τις ομάδες της Καταλονίας;

Η απάντηση είναι η εξής και θα τη διαβάσετε μόνο στο to10.gr με απόλυτη ασφάλεια: Η Μπαρτσελόνα, όσο και οι υπόλοιπες ομάδες της ανεξάρτητης -πλέον- Καταλονίας, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στα ισπανικά πρωταθλήματα.

Άλλωστε, αυτό πιστοποίησε με δηλώσεις του και ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Ανέφερε, δηλαδή, πως η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στα ισπανικά πρωταθλήματα και από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της FIFA να δεχτεί αυτή την επιθυμία ή όχι.

Το σίγουρο είναι πως, για το άμεσο χρονικό διάστημα δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί τίποτα στο υπάρχον αθλητικό στάτους της Ισπανίας, αφού άλλωστε για να προκύψει οποιαδήποτε αλλαγή, θα πρέπει πρώτα να συσταθεί καταλανική αθλητική ομοσπονδία και να δεχτούν να συμμετάσχουν σε αυτή οι καταλανικές ομάδες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ