Κασίγιας: «Θα επιστρέψω στη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)

Κασίγιας: «Θα επιστρέψω στη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)

Ο Ίκερ Κασίγιας μίλησε για τον τρόπο που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε ότι είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στη βασίλισσα.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Ίκερ Κασίγιας θυμήθηκε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, τη σεζόν 2014-2015, και έδωσε υπόσχεση επιστροφής, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, λανθασμένη την επιλογή του να δώσει συνέντευξη Τύπου, μόνος του, και να ανακοινώσει πως φεύγει από την ομάδα.

Στο μήνυμά του, ο Ισπανός τερματοφύλακας σημειώνει τα εξής: «Σπάνια μιλάω για την αποχώρησή μου από τη Ρεάλ. Έδωσα μια συνέντευξη Τύπου, λάθος, και έφυγα. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε. Πέρασα τα σύνορα και πήγα στη γειτονική μας χώρα, την Πορτογαλία. Ήθελα να ξανανιώσω. Πήγα σε ένα νέο περιβάλλον, αφήνοντας ένα μέρος που ήταν εκτεθειμένο σε κριτική. Ήθελα να βελτιωθώ.

Όλοι θέλουν να βελτιώνονται άλλωστε. Πρέπει να φροντίζεις να το κάνεις τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Και ειδικά το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό. Στην Πόρτο ξανάνιωσα. Μην τους αφήνετε να σας λένε άλλα πράγματα. Αυτή η φωτογραφία στην ανάρτηση, είναι από το ματς με τη Χετάφε τη σεζόν 2014-2015. Ήξερα ήδη πως θα ήταν το τελευταίο μου στην ομάδα… #θαεπιστρέψω».

Pocas veces hablé de mi salida del Real Madrid C.F.. Di una rueda de prensa en solitario, error, y me fui. 5 años han…

Δημοσιεύτηκε από Iker Casillas στις Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ