Χαβιέρ Τεμπάς: «Στόχος η σέντρα στις 11 Ιουνίου»

Χαβιέρ Τεμπάς: «Στόχος η σέντρα στις 11 Ιουνίου»

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς, μίλησε για την επιθυμία επιστροφής της Primera Division με το ντέρμπι της Σεβίλλης.

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, μίλησε για την επιστροφή της Primera Division και αναφέρθηκε στην 11η Ιουνίου, λέγοντας πως επιθυμία είναι να γίνει εκείνο το βράδυ το ντέρμπι της Σεβίλλης που θα είναι και αφιερωμένο στα θύματα του κορωνοϊού.

«Υπάρχει η πιθανότητα να διεξαχθεί ένα παιχνίδι στις 11 Ιουνίου, το οποίο θα είναι το μοναδικό εκείνο το βράδυ και ίσως να υπάρχει αφιέρωμα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει από τον κορωνοϊό», ανέφερε ο Χαβιέρ Τέμπας και πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι η ημερομηνία θα επιβεβαιωθεί και θα θέλαμε το παιχνίδι να είναι το ντέρμπι της Σεβίλλης, με ώρα έναρξης στις 10 μ.μ. (σ.σ: 11 ώρα Ελλάδας). Αυτήν την στιγμή είναι ο κύριος στόχος μας, και αν μπορούμε να το πετύχουμε, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να επιτρέψουμε την επιστροφή του πρωταθλήματος.

Στόχος μας είναι να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές την επόμενη εβδομάδα. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης μας εξέπληξε, αλλά δείχνει ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό για αυτήν τη χώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ