Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: «Τώρα είναι καλός ο... Αμπέλ» που λέει και ο Μπόγρης;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χαβιέρ Τεμπάς: «Στόχος η σέντρα στις 11 Ιουνίου»

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς, μίλησε για την επιθυμία επιστροφής της Primera Division με το ντέρμπι της Σεβίλλης.

Χαβιέρ Τεμπάς: «Στόχος η σέντρα στις 11 Ιουνίου» | to10.gr

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, μίλησε για την επιστροφή της Primera Division και αναφέρθηκε στην 11η Ιουνίου, λέγοντας πως επιθυμία είναι να γίνει εκείνο το βράδυ το ντέρμπι της Σεβίλλης που θα είναι και αφιερωμένο στα θύματα του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Υπάρχει η πιθανότητα να διεξαχθεί ένα παιχνίδι στις 11 Ιουνίου, το οποίο θα είναι το μοναδικό εκείνο το βράδυ και ίσως να υπάρχει αφιέρωμα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει από τον κορωνοϊό», ανέφερε ο Χαβιέρ Τέμπας και πρόσθεσε.

«Ελπίζω ότι η ημερομηνία θα επιβεβαιωθεί και θα θέλαμε το παιχνίδι να είναι το ντέρμπι της Σεβίλλης, με ώρα έναρξης στις 10 μ.μ. (σ.σ: 11 ώρα Ελλάδας). Αυτήν την στιγμή είναι ο κύριος στόχος μας, και αν μπορούμε να το πετύχουμε, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να επιτρέψουμε την επιστροφή του πρωταθλήματος.

Στόχος μας είναι να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές την επόμενη εβδομάδα. Η ανακοίνωση της κυβέρνησης μας εξέπληξε, αλλά δείχνει ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικό για αυτήν τη χώρα».