Κορέα: «Όλοι έχουμε ανάγκη να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα»

Κορέα: «Όλοι έχουμε ανάγκη να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα»

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε για την επανέναρξη της Primera Division.

Ανυπόμονος να ξαναρχίσει το ισπανικό πρωτάθλημα δήλωσε ο Άνχελ Κορέα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε χαρακτηριστικά ότι η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου «… είναι αυτό το οποίο όλοι έχουμε ανάγκη και, δόξα τω Θεώ, θα γίνει πολύ γρήγορα».

«Μεσε σε αυτή την τρελή περίοδο που όλοι ζούμε, το να ξέρουμε ότι πολύ σύντομα θα ξαναπαίξουμε, ότι θα ξαναρχίσει η La Liga, είναι μια τεράστια χαρά» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κορέα, ο οποίος περιμένει, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του, την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Προς το παρόν, οι προπονήσεις γίνονται σε μικρά γκρουπ, αλλά ακόμη κι αυτό φαντάζει μεγάλη πρόοδος, μετά τη δίμηνη καραντίνα. «Ήθελα πραγματικά να επιστρέψω στο γρασίδι, να επιστρέψω και να προπονηθώ με τους συμπαίκτες μου. Η καραντίνα ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά αυτό τελείωσε και τώρα προχωράμε» κατέληξε ο άσος της Ατλέτικο.

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ότι η αγωνιστική δραστηριότητα μπορεί να ξαναρχίσει από τις 8 Ιουνίου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς, η πιθανότερη ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος είναι η 11η Ιουνίου, με το ντέρμπι της Ανδαλουσίας ανάμεσα στη Μπέτις και τη Σεβίλη.

Το ισπανικό πρωτάθλημα διακόπηκε μετά την 27η αγωνιστική και απομένουν ακόμη έντεκα για να ολοκληρωθεί. Οι ομάδες αναμένεται να παίζουν δύο φορές την εβδομάδα, με την προοπτική να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στα τέλη Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ