Όταν Κουτίνιο και Λουίς Σουάρες συνεργάζονταν στη Λίβερπουλ (pic/vid)

Όταν Κουτίνιο και Λουίς Σουάρες συνεργάζονταν στη Λίβερπουλ (pic/vid)

Ο Φελίπε Κουτίνιο πήρε μετεγγραφή στην Μπαρτσελόνα, εκεί θα σμίξει ξανά με τον κολλητό του, Λουίς Σουάρες και to10.gr θυμάται τις συνεργασίες των δύο τους την εποχή που αγωνίζονταν παρέα στην Premier League με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Είναι από διαφορετική χώρα, Ουρουγουανός ο ένας, Βραζιλιάνος ο άλλος. Έχουν -σχετικά- μεγάλη διαφορά ηλικίας, 30 ο ένας, 25 ο άλλος. Δεν είχαν συναντηθεί ποτέ σε κάποιο παιχνίδι (ούτε καν σε ματς εθνικών ομάδων), πριν ο πιτσιρίκος Κουτίνιο συναντήσει στη Λίβερπουλ τον αρχισκόρερ της ομάδας, Λουίς Σουάρες.

Από τον Γενάρη του 2013, όταν ο Φελίπε μετακόμισε στην Αγγλία, οι δύο τους «κόλλησαν» αμέσως. Είχαν καλή συνεργασία εντός του γηπέδου, εξαιρετική σχέση εκτός αυτού. Ενάμισι χρόνο αργότερα ο Σουάρες πήγε στην Μπαρτσελόνα, ο Κουτίνιο όμως ακολούθησε τον ίδιο δρόμο φέτος και πλέον τα δύο φιλαράκια σμίξανε ξανά.

Ο φορ της Μπάρτσα τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης το βράδυ του Σαββάτου (6/1) και του βρήκε σπίτι στο Καστελντέφελς (έναν δρόμο κάτω από το δικό του και πολύ κοντά σε αυτό του Μέσι), έχοντας τον προηγουμένως κατατοπίσει και φυσικά ενημερώσει τηλεφωνικά για τις συνθήκες στην ομάδα.

Ο Κουτίνιο αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί μηρό, το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα θα γίνει πιθανότατα στις 28 Γενάρη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ντεπορτίβο Αλαβές και μέχρι ο Βραζιλιάνος να φορέσει τα μπλαουγκράνα και να συνεργαστεί ξανά με τον Σουάρες και την παρέα του, to10.gr θυμάται τα τέσσερα γκολ της Λίβερπουλ στα οποία ενεπλάκησαν οι δύο ποδοσφαιριστές.

17/2/13, Λίβερπουλ – Σουόνσι 5-0, ο Κουτίνιο κάνει το 2-0 στο 46′ από ασίστ του Σουάρες

https://www.youtube.com/watch?v=SXkiBo3EU5o

2/3/13, Γουίγκαν – Λίβερπουλ 0-4, ο Σουάρες κάνει το 0-2 στο 18′ από ασίστ του Κουτίνιο (0:15)

https://www.youtube.com/watch?v=jET3uof-Qbs

23/11/2013, Έβερτον – Λίβερπουλ 3-3, ο Κουτίνιο κάνει το 0-1 στο 5′ από ασίστ του Σουάρες

https://www.youtube.com/watch?v=L4zks7UYCP8

4/12/2013, Λίβερπουλ – Νόριτς 5-1, ο Σουάρες κάνει το 2-0 στο 29′ από ασίστ του Κουτίνιο (0:25)

https://www.youtube.com/watch?v=V8Kfc7dIcaA

Το (επίσημο) καλωσόρισμα του Λουίς Σουάρες στον Κουτίνιο

https://twitter.com/LuisSuarez9/status/950710444376772609

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Λουίς Σουάρες στον Κουτίνιο στο πλαίσιο του παιχνιδιού Secret Friend του βραζιλιάνικου καναλιού SBT, με τον δεύτερο να ξεστομίζει ορισμένα… γαλλικά όταν αντίκρισε το περιεχόμενο της σακούλας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ