Ολμο: Ο πρώην γιατρός της Ρεάλ αποκαλύπτει…

Ολμο: Ο πρώην γιατρός της Ρεάλ αποκαλύπτει…

Ο Ισπανός ιατρός, μίλησε για τις εμπειρίες του, στην ισπανική εφημερίδα «Ιdeal», αποκαλύπτοντας πως η θητεία του στους «μερένχες», έληξε λόγω διαφωνίας με τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Χεσούς Ολμο μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει στην τροπαιοθήκη του τα μετάλλια από την κατάκτηση τριών Champions League. Ο εν λόγω κύριος, δεν είναι ούτε ποδοσφαιριστής, ούτε προπονητής, αλλά ο πρώην επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ Μαδρίτης. Και στο διάστημα από το 2013 μέχρι το 2017, έζησε από… μέσα όλα όσα συνέβησαν στο «στρατόπεδο» των Μαδριλένων, οι οποίοι κατέκτησαν τρις το κορυφαίο διασυλλογικό τρόπαιο του πλανήτη.

Ο Ισπανός ιατρός, μίλησε για τις εμπειρίες του, στην ισπανική εφημερίδα «Ιdeal», αποκαλύπτοντας πως η θητεία του στους «μερένχες», έληξε λόγω διαφωνίας με τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Οι προπονητές προτιμούν ένα παραδοσιακό μοντέλο στο οποίο ελέγχουν τα πάντα. Ήμουν στο ίδιο επίπεδο με τον προπονητή και ήμουν υπεύθυνος για τις υπηρεσίες μου. Υπερασπίστηκα αυτό το μοντέλο, το οποίο δημιούργησα, και όταν σταμάτησε, έφυγα. Σέβομαι αυτήν την επιλογή. Όλη η κριτική για εμένα είναι αλήθεια, αλλά κατακτήσαμε τρία Champions League. Είμαι απλώς, ένας ιατρός. Όταν μου είπαν ότι δεν μπορούσα πλέον να δουλεύω όπως έκανα μέχρι τότε, έφυγα».

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων, ο Ολμο διηγείται: «Το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά στην Ιστορία μας για τον σύλλογο. Όχι μόνο για τα εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά και επειδή η απόδοση της ομάδας ήταν φανταστική, με την δεύτερη ομάδα και τους Λούκας Βάθκεθ, Μάρκο Ασένσιο, Αλβάρο Μοράτα και Χάμες Ροντρίγκες, να είναι εξ΄ ίσου καλοί με τους βασικούς. Οι τελευταίοι τρεις μήνες ήταν απίστευτοι. Η ομάδα αύξησε το επίπεδό της στο τέλος της σεζόν, όταν συνήθως συμβαίνει το αντίθετο. Αν υπήρχαν αμφιβολίες σχετικά με την δουλειά μου, τότε ακριβώς διαλύθηκαν. Ενσταλάξαμε συνήθειες στους παίκτες και αυτό είχε σημαντική επιρροή για την κατάκτηση του τίτλου».

Στην συνέχεια της αφήγησης, ο Ολμο στέκεται σε διάφορα από τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης και την συνεργασία που είχαν σ΄ αυτό το διάστημα: «Ναι, ο CR7 έχει εμμονή με την προετοιμασία του. Η σχέση μου μαζί του, είναι πολύ καλή και τον θαυμάζω πολύ ως αθλητή. Είναι σκληρός εργάτης και έχει απαιτήσεις απ΄ όλους, αλλά πρώτα από τον εαυτό του. Ο Κριστιάνο έχει εξαιρετικό σεβασμό για τους επαγγελματίες που εργάζονται μαζί του. Τον εκτιμώ πραγματικά».

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Σέρχιο Ράμος, ακόμα κι εάν δεν ήταν όλα πάντα… ρόδινα μεταξύ τους: «Με τον Σέρχιο, η σχέση μας είναι ξεχωριστή γιατί βρισκόμαστε. Είναι σαν εμένα, λέει ό,τι πιστεύει και ό,τι αισθάνεται. Έκανα πράγματα που δεν θεωρούσε επαρκή, παρά τις εξηγήσεις μου. Ομως όλοι, υπερασπίστηκαν την θέση τους, με σεβασμό. Δεν τελώ υπό τις εντολές του παίκτη, έχω ελεύθερη βούλησή μου. Είχαμε τις διαφορές μας, αλλά από εκεί και πέρα, η επαγγελματική μας σχέση ήταν πολύ καλή. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και με εμπιστεύτηκε ακολουθώντας τα πρωτόκολλά μου. Έχω ακόμα καλή σχέση μαζί του».

Ωστόσο, ο παίκτης που εντυπωσίασε περισσότερο τον Ολμο στο διάστημα της θητείας του στους «μερένχες», είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ: «Ο Κέλορ (σ.σ. Νάβας) έχει απίστευτη ταχύτητα, ο Ντάνι (σ.σ. Καρβαχάλ) διαθέτει εντυπωσιακή φυσική κατάσταση, αλλά ίσως ο καλύτερος αθλητής που έχω δει αυτά τα χρόνια στην Ρεάλ, είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. Είναι ένας φυσικός αθλητής που μπορεί να είναι καλός σε οποιοδήποτε άθλημα παίζει. Έχει εξαιρετική γενετική και αθλητική ικανότητα, όπως επίσης και τεχνική. Ήταν αυτός που με εντυπωσίασε περισσότερο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ