Μπαρτσελόνα : Ανακοίνωσε τον Γέρι Μίνα

Μπαρτσελόνα : Ανακοίνωσε τον Γέρι Μίνα

Η συμφωνία μεταξύ Παλμέιρας και Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Γέρι Μίνα επετεύχθη με τους μπλαουγκράνα να ανακοινώνουν την απόκτησή του.

Επίσημα στην Μπαρτσελόνα ανήκει πλέον ο Γέρι Μίνα. Οι Καταλανοί έφτασαν σε συμφωνία με την Παλμέιρας και ανακοίνωσαν τον 23χρονο στόπερ ο οποίος θα φοράει τη φανέλα της Μπάρτσα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτή είναι η δεύτερη μεταγραφή που κάνει η Μπαρτσελόνα έπειτα από αυτή του Φίλιπε Κουτίνιο.

Τα χρήματα που έβγαλε από τα ταμεία της η ισπανική ομάδα για τη μεταγραφή αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ (11.8 εκατ. συγκεκριμένα) Ο Κολομβιανός κεντρικός αμυντικός έφτασε στη Βαρκελώνη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μάλιστα, να σημειωθεί πως στο συμβόλαιό του τοποθετήθηκε ρήτρα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/951386667503497216

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ετοιμάζουν σιγά-σιγά τη φανέλα του Γέρι Μίνα ποστάροντας βίντεο στο Twitter από το επίσημο κατάστημά της. Αυτό που απομένει είναι να διαλέξει το νούμερό του ο ποδοσφαιριστής.

https://twitter.com/FCBarcelona/status/951385762918031360

Ήταν γνωστό τον τελευταίο καιρό ότι ο Γέρι Μίνα θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα να έχει συμφωνήσει με την Παλμέιρας για τη μεταγραφή. Φυσικά πλέον, απομένει το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής, που είναι η επίσημη παρουσίαση του νέου αποκτήματος των Κυπελλούχων Ισπανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ