Διπλό Ευρώπης για Βιγιαρεάλ, μοιρασιά στη Μαγιόρκα

Διπλό Ευρώπης για Βιγιαρεάλ, μοιρασιά στη Μαγιόρκα

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 1-0 της Γρανάδα εκτός έδρας και εδραιώθηκε στην επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη ενώ για τη μάχη της παραμονής, Μαγιόρκα και Λεγκανές έμειναν στο 1-1 που κρατά και τις δύο ομάδες κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Βιγιαρεάλ που επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Γρανάδα και εδραιώθηκε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, φτάνοντας στο -2 μάλιστα από τη τετράδα αλλά με ματς παραπάνω.

Το γκολ για το κίτρινο υποβρύχιο πέτυχε ο Ζεράρδ Μορένο με πλασέ από κοντά στο 11′. Μάλιστα στο 33′ λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0 αλλά το σουτ του Οντιβέρος χτύπησε στο δοκάρι αφού πρώτα κόντραρε σε σώμα αμυντκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές αλλά το σκορ δεν άλλαξε με τη Βιγιαρεάλ να παίρνει τη μεγάλη νίκη.

Γρανάδα: Σίλβα, Βίκτορ Ντίαθ (83’ Φουλκιέ), Χερμάν Σάντσεθ, Ντουάρτε, Νέβα (77’ Ντίας), Βίκο (60’ Αντονίν), Πουέρτας, Ετεκί (60’ Αζεέζ), Ερέρα, Σολδάδο (46’ Ματσίς), Φερνάντεθ

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Αλ.Μορένο, Μόι Γκόμεθ, Τσάκλα, Ιμπόρα, Μορλάνες (55’ Ανγκισά), Πένια (80’ Γασπάρ), Οντιβέρος (65’ Τσουκβουέζε), Μπάκα (55’ Αλκάθερ), Ζεράρδ Μορένο (80’ Καθόρλα)

Μαγιόρκα και Λεγκανές έμειναν στο 1-1 και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με τους φιλοξενούμενους να κλέβουν τον βαθμό στο φινάλε.

Στο 9ο μόλις λεπτό, η Μαγιόρκα άνοιξε το σκορ με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Σεβίγια ενώ στο 25′ η Λεγανές άγγιξε το 1-1 καθώς είχε δοκάρι με τον Αμαντού.

Στο 72′ η Μαγιόρκα ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Λάγο να σημαδεύει σίδερο κι αφού δεν έγινε το 2-0, ήρθε το 1-1 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Όσκαρ στο 87′

Μαγιόρκα: Ρέινα, Σεντλάρ, Γκάμεθ, Σεβίγια (82’ Σενιέ), Ντάνι Ροντρίγκεθ, Βαλιέντ, Μπαμπά, Πόθο, Κούμπο (82’ Σάστρε), Μπούντιμιρ (68’ Πρατς), Ερνάντεθ (68’ Λάγο)

Λεγκανές: Κουεγιάρ, Πέρεθ (56’ Χιλ), Αβαζίεμ (81’ Ροσάλες), Κέβιν Ροντρίγκες, Ομερουό, Μπουστίνθα, Αμαντού (62′ Γκερέρο), Όσκαρ Ροντρίγκεθ, Ρουϊμπάλ (56’ Μέσα), Καρίγιο, Ασαλέ (81’ Αβιλές)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ