Θέλτα-Αλαβές 6-0

Θέλτα-Αλαβές 6-0

Πάρτι έκανε κόντρα στην Αλαβές η Θέλτα, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Η ομάδα που εδρεύει στο Βίγο διέλυσε με 6-0 τον σύλλογο από την Βιτόρια της Ισπανίας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τεράστια… ανάσα παραμονής στην Primera Division. Με αυτό το τρίποντο, η Θέλτα βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης με 30 πόντους, […]

Πάρτι έκανε κόντρα στην Αλαβές η Θέλτα, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Η ομάδα που εδρεύει στο Βίγο διέλυσε με 6-0 τον σύλλογο από την Βιτόρια της Ισπανίας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τεράστια… ανάσα παραμονής στην Primera Division. Με αυτό το τρίποντο, η Θέλτα βρίσκεται στην 16η θέση της κατάταξης με 30 πόντους, ενώ η Αλαβές παρέμεινε 13η με 35 πόντους.

Η αρμάδα του πρώην κόουτς του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία ήταν καταιγιστική και μπήκε… δαιμονισμένη από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στους φιλοξενούμενους, με το σκορ να είναι ήδη 4-0 από το πρώτο μέρος! Στο 14′, ο Ντένις Σουάρεθ έκανε το 1-0 και 7 λεπτά αργότερα, ο Άσπας έγραψε το 2-0 από τα 11 βήματα. Η Θέλτα δεν… σταματούσε και στο 40΄ και το 41′, ο Ραφίνια σημείωσε 2 τέρματα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νολίτο να κάνει το 5-0 και πάλι από την άσπρη βούλα. Το τελικό 6-0 το διαμόρφωσε το Σάντι Μίνα στο 86ο λεπτό.

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μουρίγιο (72’ Αϊντού), Αραούχο, Γιοκουσλού (46’ Νολίτο), Ολάθα, Βάσκεθ, Ραφίνια (46’ Μπράνταριτς), Μπελτράν (65’ Μίνα), Ντένις Σουάρεθ, Σμολόβ, Άσπας (65’ Μπράις Μέντεθ)

ΑΛΑΒΕΣ: Ρομπέρτο, Μαγκαγιάν, Αγιρεγαμπίρια, Λαγουάρδια (46’ Έλι), Φέισα, Έντγκαρ Μέντεθ (84’ Βέρντε), Μπόρχα Σάινθ (32’ Ναβάρο), Πονς, Χοσελού (58’ Μπερκ), Λούκας Πέρεθ (46’ Παουλίνιο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ