Βαλένθια-Οσασούνα 2-0

Βαλένθια-Οσασούνα 2-0

Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν εύκολα με 2-0 της Οσασούνα και έκαναν. αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Νίκη «χρυσάφι» για την Βαλένθια, στη μάχη που δίνει η ομάδα για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι «νυχτερίδες» φιλοξένησαν την Οσασούνα για την 30η αγωνιστική της Primera Division, νικώντας εύκολα με σκορ 2-0.

Με αυτό το τρίποντο, οι γηπεδούχοι πλησιάζουν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, καθώς βρίσκονται 8οι με 46 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην 12η θέση της κατάταξης με 35 βαθμούς.

Οι «νυχτερίδες» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 12′ με τρομερό γκολ του Γκέντες. Η Βαλένθια συνέχισε σε υψηλό τέμπο, με τον Ροντρίγκο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 36ο λεπτό. Από την άλλη, η Οσασούνα έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς, με τον Αντριάν να σημαδεύει το δοκάρι στο 53΄.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Κόστα, Γκάμπριελ, Φλορέντζι, Γκιγιαμόν, Κοντογκμπιά (57’Βας), Παρέχο, Σολέρ, Γκέντες (67’Φεράν), Γκόμες (67’Τσερίσεφ), Ροδρίγο (89’Εσκέρδο).

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ρουμπέν, Όιερ, Νάβας (46’Ρουμπέν Γκαρθία), Νταβίντ Γκαρσία, Ουνάι Γκαρσία, Εστουπινιάν, Νάτσο Βιδάλ, Πέρεθ (46’Τόρες), Μπράσανατς (69’Μέριδα), Αντριάν (78’Αρνάιθ), Καρδόνα (46’Ενρίτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ