Ρεάλ Μαδρίτης: Και η Σέλτικ για Κούμπο

Ρεάλ Μαδρίτης: Και η Σέλτικ για Κούμπο

Ο σκωτσέζικος σύλλογος είναι μία από τις αρκετές της Ευρώπης που θέλουν το ταλέντο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Σέλτικ είναι η καινούργια ομάδα, στην τεράστια λίστα με τις ενδιαφερόμενες για την απόκτηση του Τακεφούσα Κούμπο. Σύμφωνα «AS», ο 19χρονος εξτρέμ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων μέσα από τις εμφανίσεις του με την Μαγιόρκα, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός. Με τρία γκολ και τρεις ασίστ σε 28 συμμετοχές, στην Λα Λίγκα, ο διεθνής Ιάπωνας, δείχνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να φτιάξει το μέλλον της πάνω του.

Οι πρωταθλητές Σκωτίας θέλουν να ενισχυθούν στην θέση του εξτρέμ και ο ταλαντούχος άσος είναι μία από τις βασικές της επιλογές, με τους «μερένχες» να μην είναι αρνητικοί σε ένα ενδεχόμενο δανεισμού, ωστόσο, προτιμούν ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μέσα στις ενδιαφερόμενες, εκτός από τους Άγιαξ, Λάτσιο, Μίλαν και την μισή… Λα Λίγκα, υπάρχει και το όνομα της Παρι Σαν Ζερμέν, η οποία θέλει να τον αποκτήσει και με κανονική μεταγραφή.

Ωστόσο, η ρήτρα αποδέσμευσης είναι κοντά στα 250 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίχτης λαμβάνει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Επίσης, η απόκτησή του, έναντι 2 εκ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019, ήταν μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία τον ήθελε εξίσου πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ