Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 3-1

Μπιλμπάο – Μαγιόρκα 3-1

Η Μπιλμπάο νίκησε με 3-1 τη Μαγιόρκα και πλησίασε στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τους νησιώτες.

Σημαντική νίκη πήρε η Μπιλμπάο που κέρδισε τη Μαγιόρκα με 3-1 και πλησίασε στους δύο βαθμούς από την έβδομη θέση που οδηγεί στο Europa League. Σε δύσκολη θέση οι νησιώτες που είναι έξι βαθμούς πίσω από τη 17η θέση και με ματς παραπάνω.

Μόλις στο 14 η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο Ραούλ Γκαρσία και μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Ουίλιαμς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σάνσετ με πλασέ στην κίνηση έκανε και το 2-0 για τους Βάσκους.

Με πέναλτι του Μπούντιμιρ στο 69′ η Μαγιόρκα μείωσε σε 2-1 προσωρινά αφού η Μπιλμπάο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Έτσι ήρθε και το 3-1 όταν στο 90′ ο Βέσγα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Βιγιαλίμπρε από κοντά πλάσαρε νικώντας τον Ρέινα.

Μπιλμπάο: Σιμόν, Γιούρι, Μαρτίνεθ, Κάπα, Ουνάι Λόπεθ (84’ Βέσγα), Γεράι, Ραούλ Γκαρσία (84’ Κενάν Κόντρο), Ντάνι Γκαρσία, Σάνσετ (75’ Βιγιαλίμπρε), Μουνιαΐν, Ουίλιαμς (75’ Ντε Μάρκος)

Μαγιόρκα: Ρέινα, Σεντλάρ, Ράιγιο, Ντάνι Ροντρίγκεθ, Σεβίγια, Βαλιέντ (86’ Γκάμεθ), Μπαμπά (46’ Μπούντιμιρ), Κούμπο, Λάγο (58’ Τραϊκόβσκι), Πόθο, Ερνάντεθ (68’ Πρατς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ