Ο Μέσι αγνόησε 2 φορές τις οδηγίες του βοηθού του Σετιέν (vid)

Ο Μέσι αγνόησε 2 φορές τις οδηγίες του βοηθού του Σετιέν (vid)

Στα... παλαιά των υποδημάτων του έγραψε ο Λιονέλ Μέσι τον βοηθό του Κίκε Σετιέν, Έντερ Σαράμπια, στην προσπάθεια του τελευταίου να προσεγγίσει τον Αργεντινό και να του δώσει οδηγίες στον αγώνα με τη Θέλτα.

Το κλίμα στην Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου καλό.

Οι «μπλαουγκράνα», μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Θέλτα, έμειναν στη 2η θέση της La Liga με 69 βαθμούς, όντας στο -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τον αγωνιστικό κατήφορο της Μπάρτσα φταίει και το γεγονός ότι η επικοινωνία και η σύνδεση των παικτών με το τεχνικό τιμ της ομάδας έχει χαθεί τελείως. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Θέλτα, συνέβη ένα περιστατικό το οποίο αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Σε μία στιγμή ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε το ματς, για να δροσιστούν οι παίκτες και να κάνουν ένα μικρό time out. Το λεγόμενο cooling break όπως έχουμε συνηθίσει να λέμε. Ο βοηθός του Κίκε Σετιέν, Έντερ Σαράμπια, με αφορμή την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα, προσπάθησε να προσεγγίσει τον Λιονέλ Μέσι για να του δώσει οδηγίες.

Ποια ήταν η αντίδραση του Αργεντινού σούπερ σταρ; Έγραψε τον Σαράμπια στα… παλαιά των υποδημάτων του. Δεν του έδωσε σημασία. Δεν τον κοίταξε καν. Και μόλις ήπιε το νεράκι του, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να συμβαίνει τίποτα.

Ο συνεργάτης του Σετιέν είχε έρθει σε ρήξη με πολλούς παίκτες της Μπαρτσελόνα, όταν μετά την ήττα από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» (2-0) είχε βγει στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τον πάγκο, όπου φαινόταν να αναφέρεται σε εκείνους με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Το όλο θέμα έφτασε μέχρι και τη διοίκηση του συλλόγου, που απλώς επίπληξε τον Σαράμπια και ζήτησε από εκείνον να μην ξαναγίνει κάτι ανάλογο.

Όπως φαίνεται όμως, από τον Μέσι (και πιθανώς και από άλλους παίκτες) το θέμα αυτό δεν θεωρείται λήξαν.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο με τον Μέσι και τον Σαράμπια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ