La Liga : «Δεν πωλείται ο Σιόβας» λένε στη Λεγκανές, διατηρεί ποσοστό ο Ολυμπιακός

La Liga : «Δεν πωλείται ο Σιόβας» λένε στη Λεγκανές, διατηρεί ποσοστό ο Ολυμπιακός

Μπορεί στην Αγγλία να λένε πως Σουόνσι και Γουέστ Μπρομ ενδιαφέρονται για τον Δημήτρη Σιόβα, από την Λεγκανές ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν «ενοχληθεί» για τον Έλληνα στόπερ, διατρανώνοντας μάλιστα πως δεν είναι προς πώληση!

Συνέχεια στο θέμα του (φημολογούμενου) ενδιαφέροντος της Σουόνσι και της Γουέστ Μπρομ για τον Δημήτρη Σιόβα ήρθε να δώσει η AS. Όπως ανέφεραν στην εφημερίδα της Μαδρίτης άνθρωποι της Λεγκανές, δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή με κάποιον σύλλογο για τον Έλληνα στόπερ, ενώ ξεκαθάρισαν πως δεν είναι προς πώληση, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς πως αν κάποιος θελήσει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να καταβάλλει τη ρήτρα αποδέσμευσης που προβλέπεται στο συμβόλαιό του (γύρω στα 11.500.000 ευρώ).

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή δεν αρνήθηκαν τις πληροφορίες, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεγγραφής του στην Αγγλία στα μέσα της περιόδου, ενώ η AS υποστηρίζει πως ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός κόστισε 2.7 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί ένα ποσοστό της τάξης του 15% επί του ποσού (ενδεχόμενης) πώλησής του. Συνεπώς, αν κάποια ομάδα καταβάλλει τη ρήτρα του προκειμένου να τον αποκτήσει, οι Πειραιώτες θα καρπωθούν περί το 1.500.000 ευρώ.

Γεννημένος στη Δράμα στις 16 Σεπτεμβρίου του 1988 ο Σιόβας ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης, πραγματοποίησε όμως το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τον Πανιώνιο στις 3 Ιανουαρίου του 2009, κόντρα μάλιστα στην ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Ολοκλήρωσε τη σεζόν ως δανεικός στον Εθνικό, εν συνεχεία επέστρεψε στον Ιστορικό και καθιερώθηκε ως βασικό στέλεχος στην ενδεκάδα του, με αποτέλεσμα τρία χρόνια αργότερα να πάρει «προαγωγή».

Το 2012 ο Ολυμπιακός εκταμίευσε περί τα 300.000 ευρώ και τον πήρε στον Πειραιά, με τον Σιόβα να μετρά 25 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν (τρία γκολ, μια ασίστ), 18 τη δεύτερη, 31 (μια ασίστ) την τρίτη και την τέταρτη (επίσης μια ασίστ) και δύο την πέμπτη (μια ασίστ), στα μέσα της οποίας παραχωρήθηκε δανεικός στη Λεγκανές, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Πάουλο Μπέντο.

Στους Μαδριλένους κατάφερε σύντομα να πάρει φανέλα βασικού, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με 16 συμμετοχές και ένα γκολ στη La Liga, ενώ φέτος μετρά ήδη 12 συμμετοχές με μια ασίστ στο ενεργητικό του, έχοντας όμως λείψει από μερικές αναμετρήσεις λόγω ενός μυϊκού προβλήματος.

Το ενδιαφέρον των αγγλικών συλλόγων για τον δώδεκα φορές διεθνή με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας μας αμυντικό δεν πρέπει να αποτελεί τεράστια έκπληξη, καθώς το γραφείο στο οποίο ανήκει ο Σιόβας έχει ως επί το πλείστον Βρετανούς ποδοσφαιριστές στο πελατολόγιο του, εκπροσωπώντας παίκτες που παίζουν σε Χαλ, Μπόρνμουθ, Μπέρνλεϊ, Γουλβς, Χάντερσφιλντ, Μπράιτον και ΚΠΡ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ