Σετιέν : «Ο Γκριεζμάν είναι επαγγελματίας και εξαιρετικό παιδί»

Σετιέν : «Ο Γκριεζμάν είναι επαγγελματίας και εξαιρετικό παιδί»

Ο Κίκε Σετιέν προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με τα όσα ακούγονται για το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

Το πρωτάθλημα έχει απομακρυνθεί αρκετά για την Μπαρτσελόνα μετά και τις τελευταίες απώλειες των Καταλανών από Θέλτα και Ατλέτικο Μαδρίτης και το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, μόνο καλό δεν είναι.

Η είσοδος του Γκριεζμάν μάλιστα στο 90′ του ματς με την Ατλέτικο προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και πολλή φασαρία με τον Κίκε Σετιέν να είναι σε πολύ δύσκολη θέση πλέον. Ο ίδιος πάντως, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Βιγιαρεάλ, θέλησε να ρίξει τους τόνους.

Όσα είπε:

«Προτιμώ να επικεντρωθώ στο ματς με την Βιγιαρεάλ και να μην ασχολούμαι με τα όσα γράφουν για εμένα. Δεν σκέφτομαι ούτε λεπτό το μέλλον μου. Όσον αφορά τους βαθμούς που έχουμε χάσει, πρέπει να δώσουμε μάχη για να πλησιάσουμε πάλι την κορυφή. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα ματς», ανέφερε αρχικά για να σχολιάσει στη συνέχεια τη σχέση του με τον Αντουάν Γκριεζμάν. «Είναι επαγγελματίας και εξαιρετικό παιδί. Έχουμε μιλήσει και καταλαβαίνει την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Για τον Σουάρες είπε: «Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μας παίκτες. Πρέπει να τον έχουμε στο γήπεδο, ότι και να γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ